Verkouden? Koop natuurlijke neusspray

Verkouden? Koop natuurlijke neusspray

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Buiten is het koud en guur. Veel mensen schroeven op koude dagen de temperatuur in huis flink op. Dit zorgt voor droge lucht, waardoor je neus droog en trekkerig kan gaan aanvoelen. Mensen worden steeds bewuster: we kopen milieubewuste auto’s, eten vaker biologisch en mijden suikers omdat ze niet goed voor ons zijn. Maar wat doen we eigenlijk als we verkouden zijn en de neus verstopt zit? Miljoenen Nederlanders gebruiken een neusspray. Maar kiezen we onze neusspray wel bewust?

Verkouden? Kies natuurlijke oplossing

Natuurlijke neussprays zijn mild voor het neusslijmvlies en houden de natuurlijke functie van het neusslijmvlies intact. Gezond neusslijmvlies is belangrijk omdat het de ingeademde lucht zuivert. Het zorgt er voor dat er zo min mogelijk stofdeeltjes, bacteriën en virussen binnendringen. Natuurlijk is dus goed voor je neus!

Natuurlijk en effectief

A. Vogel Cinuforce Extra Forte is een natuurlijke neusspray en bevat geen chemische ingrediënten. De nieuwe Cinuforce Extra Forte met Menthol én Eucalyptus van A.Vogel combineert het natuurlijke met een extra krachtige werking. Hierdoor kun je snel weer vrij ademen.

Extra krachtig

A.Vogel Cinuforce neusspray Extra Forte is extra sterk. De neusspray heeft een ruim drie keer zo hoge concentratie als een gewone zoutoplossing en bevat geen chemische ingrediënten. Het houdt de natuurlijke functie van het neusslijmvlies intact en mag indien nodig gerust regelmatig gebruikt worden. Er treedt geen gewenning op.

Cinuforce droog neusslijmvlies en korstjes

Heb je naast het feit dat je verkouden bent ook last van een droog of trekkerig gevoel in je neus of heb je last van korstjes? Kies dan voor A. Vogel Cinuforce droog neusslijmvlies en korstjes. Deze neusspray helpt namelijk bij het verhelpen van deze vervelende klachten. A Vogel Cinuforce droog neusslijmvlies en korstjes werkt op de volgende manier:

  • Het bevochtigt de neusholtes langdurig
  • Het verweekt korstjes
  • Het voorkomt het krijgen van een bloedneus door beschadigd neusslijmvlies

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing