Glutenvrije volkoren havermoutpap in drie varianten zonder kooktijd

Glutenvrije volkoren havermoutpap in drie varianten zonder kooktijd

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Stoom je klaar om door het gure weer naar je werk te fietsen met een kom glutenvrije havermoutpap van Lima. Omdat je ’s morgens geen uren de tijd hebt, komt Lima met een nieuwe lijn Express Porridge die je in een handomdraai verwarmt door er een opgewarmde drank op te schenken. Koken is niet nodig. Binnen enkele minuten heb je een heerlijke en voedzame maaltijd op tafel staan. Verwen jezelf nog eens extra door vers fruit of noten toe te voegen. Variëren kan met de drie nieuwe smaken Superfruits, Omega 3 en Matcha Spirulina.

Makkelijke en evenwichtige hap

Voel jij je ook niet bepaald fit na een boterham? Steeds meer mensen die bewust bezig zijn met hun voeding kiezen als ontbijt of lunch voor havermoutpap. Speciaal voor hen introduceert Lima de Express Porridge. Een glutenvrije havermoutpap van volkoren haver boordevol rijke voedingswaarden, zónder toegevoegde suikers*, die je zonder te koken op kunt warmen. Het enige dat je hoeft te doen is 70 ml tot 100 ml warme drank toevoegen aan een portie van 35 gram. Heerlijk in combinatie met bijvoorbeeld granendranken als rijstdrank, haverdrank of speltdrank. Verrijk eventueel het geheel met vers fruit of noten. Zo’n maaltijd is een perfecte start van de dag en draagt ook nog eens bij aan een lager cholesterolgehalte. Haver is van nature rijk aan beta-glucanen die het cholesterolgehalte doen dalen. Een portie Lima Porridge biedt al 35% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Glutenvrij

Lima Porridge is ook geschikt voor diegene met een glutenintolerantie, want de havermoutpap is gegarandeerd glutenvrij. Dit komt doordat Lima haver gebruikt die verbouwd wordt in een beschermde omgeving, ver bij andere gewassen die gluten bevatten vandaan. Hetzelfde geldt voor het transport en de bewerking van de haver. Haver is van zichzelf al glutenvrij, maar door wisselbouw, gedeeld transport en het gebruik van dezelfde opslagruimtes wordt het gewas vaak besmet. Bij de haver die Lima gebruikt, gebeurt dit niet. Bron van omega 3 De Express Porridge is er in verschillende smaken. Zo is er de Express Porridge Omega 3 variant. Een bron van kostbare Omega 3 door de aanvulling met lijn-, sesam- en chiazaad. Een subliem trio, rijk aan onverzadigde vetten, om je dag goed mee te beginnen.

‘Groene’ pap

De Express Porridge Matcha Spirulina is een ‘groene’ pap die verrijkt is met de twee natuurlijke ingrediënten matcha (groene thee uit Japan) en spirulina (blauwgroene zoutwateralg). Hierdoor is de pap arm aan verzadigde vetten.

Boordevol Superfruits

De Express Porridge Superfruits havermoutpap zit, zoals de naam al doet vermoeden, boordevol gedroogde superfruits. Welke dit zijn? De pap is voor 11 procent gevuld met witte moerbeien, veenbessen, goji bessen, zure kersen en blauwe bessen en bevat puur de suikers die voortkomen uit het fruit, dus zonder toegevoegde suikers*. De pap is door de volkoren havermout vezelrijk en net als de Matcha Spirulina arm aan verzadigde vetten.

Achtergrond

Al 60 jaar maakt het Belgische Lima evenwichtige en biologische voeding. Lima moedigt het gebruik aan van gezonde voeding, geselecteerd op basis van de complementariteit van de ingrediënten. De producten zijn niet alleen biologisch, maar beantwoorden ook aan de voedingsprincipes van Lima. Lima heeft de filosofie dat we beter leven wanneer we dat doen in harmonie met onszelf en alle andere levensvormen op aarde. De producten van Lima zijn allemaal plantaardig en bieden een gevarieerd aanbod van volwaardige granen, plantaardige eiwitten, goede onverzadigde vetzuren en complexe suikers die hun energie meer geleidelijk vrijgeven. De producten van Lima worden gemaakt met zorg en respect voor de natuur en het milieu. Lima werkt vanuit een ecologisch, CO2 neutraal gebouw, waar een eigen laboratorium streng toeziet op de kwaliteit van de producten. Hiermee draagt Lima bij aan een evenwichtig voedingspatroon en het welzijn van haar klanten. * Dit product bevat van nature aanwezige suikers

Gratis proeven?

Kom a.s. vrijdag 26 januari (2018) langs in onze winkel en laat je verassen!

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing