Broeders Gezondheidswinkel 3e plaats bij Beste Biologische Winkel van Nederland 2018

Broeders Gezondheidswinkel 3e plaats bij Beste Biologische Winkel van Nederland 2018

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Op woensdagavond 17 januari jongstleden werden de prijzen voor de verkiezing Beste Biologische winkel van Nederland 2018 uitgereikt op de Bio-beurs in Zwolle. Broeders Gezondheidswinkel is op de derde plek in de categorie ‘grote winkels’ geëindigd. De verkiezing is een initiatief van de Biowinkelvereniging en Bionext en werd voor de 6e keer georganiseerd voor alle biologische speciaalzaken van Nederland. Zij worden beoordeeld op hun prestaties op het gebied van kwaliteit, hygiëne, service, lokale marketing, beleving, ondernemerschap en klantvriendelijkheid. De jury prees Broeders Gezondheidswinkel met name op het gebied van kennis en advies, ondernemerschap in de volle breedte en ook vanwege de combinatie van biospeciaalzaak en gezondheidswinkel inclusief gezondheidscentrum. Alle genomineerde biowinkels werden de afgelopen maanden bezocht door een onafhankelijke jury als mystery visit en werden bovendien beoordeeld door hun klanten die massaal gestemd hebben op de website www.bestebiowinkel.nl. Broeders Gezondheidswinkel mocht een groot aantal stemmen ontvangen en dankt daarvoor haar vele trouwe klanten. De winnaars zijn gekozen door een mix van publieksstemmen en het oordeel van de jury. 3e

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing