Verstopte neus? Probeer A. Vogel Cinuforce neusspray

Verstopte neus? Probeer A. Vogel Cinuforce neusspray

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Verstopte neus

Heb je last van een verstopte neus? Of een pijnlijk, trekkerig gevoel in de neus? Korstjes en soms zelfs bloedneuzen? Grote kans dat uw neusslijmvlies te droog is. Zo’n 17% van de Nederlanders heeft er last van, blijkt uit onderzoek. En nog eens extra in het najaar en de winter, wanneer het buiten steeds kouder en guurder wordt en de lucht een stuk droger is. Andere redenen zijn centrale verwarming, airco hormonale veranderingen en medicijn gebruik. A. Vogel Cinuforce neusspray helpt effectief bij droog neusslijmvlies.

De neus als filter

Ademen door een gezonde ‘vochtige neus’ is belangrijker dan u denkt. Het neusslijmvlies zuivert 10.000 liter ingeademde lucht per dag zodat er zo min mogelijk stofdeeltjes, bacteriën en virussen binnendringen. Als het neusslijmvlies te droog is, neemt de filterfunctie af. Bovendien kan droog neusslijmvlies ook leiden tot een pijnlijk, trekkerig gevoel in de neus, korstjes en soms zelfs een bloedneus.

100% natuurlijke oplossing

A.Vogel Cinuforce neusspray beschermt en bevochtigt de neusholtes langdurig, verweekt korstjes en helpt bloedneuzen als gevolg van beschadigd neusslijmvlies voorkomen. Het draagt bij aan het herstel van schrale plekjes in de neus doordat de 100% natuurlijke ingrediënten de genezing van het neusslijmvlies ondersteunen. Naast de reguliere neusspray heeft A. Vogel ook een nieuwe extra krachtige natuurlijke neusspray Ervaar de onverwachte kracht bij: • Neusverkoudheid, verstopte neus • Werkt éxtra krachtig • Met menthol én eucalyptus • Bevat geen chemische ingrediënten, geeft geen gewenning. Bron: A. Vogel

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing