Bach Rescue Pets kalmeert uw huisdier bij vuurwerk

Bach Rescue Pets kalmeert uw huisdier bij vuurwerk

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Met het einde van het jaar in het vooruitzicht is het een mooie tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar. Voor (huis)dieren is dit met het afsteken van vuurwerk een vervelende periode. Veel dieren zijn bang voor vuurwerk en krijgen hierdoor een hoop stress te verduren. Gelukkig zijn er producten die hierbij kunnen helpen. Bach Rescue Pets is daar een mooi voorbeeld van.

Wat kan Bach Rescue Pets voor hen betekenen?

Rescue Pets is een voedingssupplement voor alle dieren, zowel huisdieren bijv. konijnen, poezen en honden maar ook paarden. Het ontspant en stelt gerust in situaties die door het dier als vervelend worden ervaren. Denk hierbij aan:

  • Vuurwerk en onweer
  • Dierenarts bezoek
  • Verhuizing en reizen
  • Wedstrijden, keuringen en shows
  • Bij extreem blaffen en grommen

De Rescue Pets voedingssupplementen zijn alcoholvrij en vallen niet onder de als doping geregistreerde middelen. Het is een mengeling van de vijf bekende Orginele Bach bloesems: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose en Star of Bethlehem. De supplementen zijn gemakkelijk in gebruik en kennen geen vervelende bijwerkingen voor uw huisdier. Rescue Pets kan langere tijd gebruikt worden en uw huisdier wordt er niet  suf van. Rescue Pets is verkrijgbaar in druppel 10ml en spray 20ml.

Bach Rescue Pets druppels:

Doseer 4 druppels in het drinkwater of sprenkel 4 druppels over het voer. Er kunnen ook 4 druppels onverdund gegeven worden aan het dier. Gebruik maximaal 24 druppels per dag en overschrijd de dagelijkse dosis niet. U kunt Rescue Pets ook inzetten vanwege het vuurwerk met Oud & Nieuw. Wij adviseren dan minimaal een week van tevoren te starten met het toedienen van deze druppels.

Bach Rescue Pets spray:

Spray 2x in de voer- of drinkbak of op iets lekkers voor het dier.  Rescue Pets Spray kan ook in de omgeving, huisvesting of vervoermiddel van het dier worden gesprayd. Het is een praktische spray en daarom ideaal voor onderweg, thuis of tijdens een hondentraining. Gebruik maximaal 12 sprays per dag en overschrijd de dagelijkse portie niet.

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing