Broeders Gezondheidswinkel maakt kans op prijs Beste Biowinkel 2018

Broeders Gezondheidswinkel maakt kans op prijs Beste Biowinkel 2018

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

De genomineerden voor de verkiezing van de beste biologische winkel 2018 zijn bekend. Een vakjury selecteerde 12 winkels en Broeders Gezondheidswinkel is één van de 3 genomineerde biowinkels in de categorie Grote winkels. Vanaf 1 november kan het publiek deze winkel aan een overwinning helpen door te stemmen. Winnaars mogen een jaar lang de titel ‘Beste biologische winkel 2018’ voeren en zijn zo het visitekaartje van de branche. De verkiezing van de Beste biologische winkel is een initiatief van de Biowinkelvereniging en Bionext.

De verkiezing is de enige verkiezing in Nederland waar biologische speciaalzaken zich met elkaar kunnen meten. Winkels die minimaal 90 % biologisch aanbod in voeding hebben, kunnen meedoen. In de biologische speciaalzaak valt veel te beleven en dat aspect krijgt extra aandacht in deze bijzondere verkiezing van de beste bio winkels van Nederland.”

De genomineerde winkels

Bij de categorie Grote winkels strijden Broeders Gezondheidswinkel (Oosterhout), Ekoplaza Velperplein (Arnhem) en Odin Zutphen om de titel. Bij de categorie Middelgrote winkels zijn Natuurwinkel Reeuwijkse Hout (Reeuwijk), Odin Bergen en Salt Organic BV (Zaltbommel) genomineerd. Bij de categorie Webwinkels gaat de strijd tussen Odin Bezorgdienst, Ecomarkt.nl en Ekoplaza.nl. En bij de categorie Boerderijwinkels zijn de 3 genomineerden: Boerderijwinkel Overesch, Kleinlangevelsloo – Supermarkt in het Bos (Raalte) en Hoeve Ravenstein (Baarn).

Wim Melis, samen met zijn vrouw Hélène eigenaar van Broeders Gezondheidswinkel, zegt in een eerste reactie ‘Wij zijn positief verrast dat we genomineerd zijn. Ruim 11 jaar geleden zijn we verkozen tot de beste natuurvoedingswinkel van Zuid-Nederland, maar nu strijden we om de beste biowinkel van heel Nederland. We hebben precies één jaar geleden onze winkel fors verbouwd en deze nominatie voelt ook als een stuk waardering’ vanuit de markt.’

Online stemmen

De jury heeft in elke categorie drie winkels genomineerd. De vakjury gaat de komende weken onaangekondigd op bezoek bij de genomineerde winkels en doet een bestelling in de genomineerde webwinkels. Hun professionele oordeel wordt naast de publieksstemmen gelegd. De mening van de jury telt voor 80% mee, de publieksstemmen voor 20%. Het publiek kan tot en met 31 december 2017 stemmen en maakt kans op mooie prijzen.

De vakjury bestaat uit Theo Jacobs (eigenaar Natuurwinkel Amersfoort en winnaar verkiezing 2017 categorie Grote winkels), Loethe Olthuis (journalist bij Volkskrant), Willem Treep (retail deskundige) en Dirk Mulder (trade & retail bij ING). De jury maakt op woensdag 17 januari 2018, op de Bio-beurs in Zwolle, bekend welke winkels zich een jaar lang ‘Beste biologische winkel 2018’ mogen noemen.

 

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

chat_bubble_outline familie v Kuijk Goens calendar_today Geplaatst op:

Broeders in Oosterhout is een fijne winkel waar je vele goede glutenvrije producten kunt kopen.

question_answer Broeders Gezondheidswinkel calendar_today Geplaatst op:
Beste , Goedemorgen,

Dank u wel voor uw compliment!

Met vriendelijke groet,
Wim Melis

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
T 0162-453223 F 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.nl
Met vriendelijke groet,

Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
Tel: 0162-453223 | Fax: 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.be
question_answer Team Broeders Gezondheidswinkel
calendar_today Geplaatst op:
Beste , Bedankt voor jouw reactie op deze blog. Vanwege wet- en regelgeving is het niet mogelijk om onze reactie te publiceren. 
Met vriendelijke groet,

Team Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
Tel: 0162-453223 | Fax: 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.be

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing