Recept: Spaghetti carbonara

Recept: Spaghetti carbonara

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Een volkoren speltspaghetti met de originele carbonara saus, zoals een echte Italiaan deze op tafel zet. Ik wil spaghetti carbonara maken! Wat heb ik allemaal nodig om dit te maken? Zorg dat u onderstaande ingrediënten in huis hebt:

  • 400 gram volkoren speltspaghetti
  • 250 gram bacon, in blokjes
  • 250 ml sojaroom
  • mespunt paprikapoeder
  • 2 theelepels worcestershiresauce
  • 200 gram Pecorino Romano, geraspt (beetje achterhouden voor erover)
  • versgemalen zwarte peper

Hoe kan ik spaghetti carbonara maken?

Heeft u het recept geprobeerd en bent u trots op het resultaat? Stuur ons een foto op onze Facebook

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak ondertussen de bacon uit.
  3. Voeg, als de spaghetti bijna beetgaar is, room, paprikapoeder en worcestershiresauce toe aan de bacon en roer goed door (niet laten koken).
  4. Schep de uitgelekte spaghetti en de pecorino door de roomsaus en meng alles goed door elkaar. Maal er flink peper over en bestrooi naar wens met extra pecorino.

Volg Broeders Gezondheidswinkel!

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, blogs en nieuws! Meld je aan voor onze Nieuwsbrief, volg ons op Facebook & Instagram en mis niks! Heeft u vragen over dit recept? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing