Spierpijn? Probeer A. Vogel Atrosan gel

Spierpijn? Probeer A. Vogel Atrosan gel

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Stijve spieren bij het opstaan? Spierpijn in de armen na een paar uurtjes tuinieren? Of een stijve nek of schouders na een lange werkdag? Bijna de helft van de Nederlanders heeft regelmatig tot dagelijks last van spierpijn en stijve gewrichten. Ernstig? Nee, gelukkig niet. Vervelend is het wel. Met name omdat het je in je dagelijks leven behoorlijk kan belemmeren. Uit onderzoek blijkt dat spierpijn en stijve gewrichten vooral in de rug (58%), nek (40%) en schouders (40%) zitten. Laat dit nou juist de lichaamsdelen zijn die je bij bijna iedere beweging gebruikt. Daarom  word je ook iedere keer weer geconfronteerd met pijnlijke, stijve spieren en gewrichten. Als je loopt, fietst, werkt of als je het huishouden doet. Eigenlijk voel je het continu. Wat helpt? De doorbloeding bevorderen. Hierdoor versnelt de afvoer van afvalstoffen, maar ook de aanvoer van voedings- en reparatiestoffen. En dat zorgt ervoor dat spierweefsel sneller herstelt.

Spier- en Gewrichtsgel met arnica montana

Arnica montana, oftewel valkruid, staat al jaren bekend als krachtige, natuurlijke hulp bij het bevorderen van de doorbloeding. De Atrosan Spier- en Gewrichtsgel van A. Vogel bevat maar liefst 50% Arnica montana en heeft een neutrale geur. De gel smeert makkelijk, trekt rap in stilt je pijn snel. In deze hoge concentratie zorgt de Arnica voor een snelle stimulering van de lokale doorbloeding.

Snelle hulp bij spierpijn

Atrosan gel helpt het lichaam om zelf aan de slag te gaan om het weefsel te herstellen en nieuw weefsel te vormen. De pijn verlicht zo op natuurlijke wijze en het herstel versnelt. En dat betekent dat de nieuwe Atrosan Spier- en Gewrichtsgel uitstekend helpt bij stijve en pijnlijke spieren (spierpijn, beschadigd spierweefsel) en stijve gewrichten (zwellingen en ontstekingen). Maar ook bij kneuzingen, verrekkingen, verstuikingen en blauwe plekken die veelal gepaard gaan met beschadigd (onderhuids) weefsel en zwelling. Dankzij A. Vogel Atrosan Spier- en Gewrichtsgel ben je snel weer soepel. Klaar om al je dagelijkse activiteiten zonder belemmering uit te voeren. Bron: A. Vogel

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing