Geen droge ogen met A. Vogel Oogdruppels

Geen droge ogen met A. Vogel Oogdruppels

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Dagelijks droge tot zeer droge ogen hebben is vervelend. 27% van de Nederlanders heeft er wel eens last van. Zeker nu de vakantieperiode in aantocht is en de airco aangaat. Weinig traanvocht kan de oorzaak zijn. Wat dan helpt is extra intensieve bevochtiging en verzachting van de ogen. En dat is precies waar A.Vogel Oogdruppels Extra Intensief met onder meer hyaluronan voor zorgen.

Wat is traanvocht?

Traanvocht vormt een beschermend laagje over de ogen. Maar soms hebben de ogen weinig traanvocht, bijvoorbeeld door tv kijken, droge lucht, overgang, contactlenzen, medicatie, het syndroom van Sjögren of een oogoperatie (zoals laseren of staar). Hierdoor kunnen de ogen zeer droog of branderig aanvoelen.

Droge ogen zijn verleden tijd

A.Vogel Oogdruppels Extra Intensief bevat het natuurlijke ingrediënt hyaluronan. Een bijzonder kenmerk van hyaluronan is dat het vochtdeeltjes vasthoudt en de traanfilm aanvult. A.Vogel Oogdruppels Extra Intensief bevat twee keer zo veel hyaluronan als de ‘gewone’ A.Vogel Oogdruppels. Dit zorgt voor extra intensieve bevochtiging, verzachting én helpt bij het behouden van voldoende traanvocht. Daarmee blijven zelfs zeer droge ogen aanhoudend comfortabel aanvoelen.

Handig in gebruik

De oogdruppels zijn verpakt in een unieke druppelflacon. Dit praktische druppelsysteem laat steeds maar één druppel vrijkomen, wat het doseren heel gemakkelijk maakt. Daarnaast blijft de vloeistof tijdens het gebruik steriel. Hierdoor zijn conserveringsmiddelen overbodig en zijn de druppels na opening nog 6 maanden houdbaar. Bovendien zijn de druppels hierdoor geschikt voor contactlensdragers en worden ze ook bij intensief gebruik goed verdragen.

Dosering

Volwassenen: 4-5x daags in beide ogen 1 druppel. Kinderen vanaf 3 jaar: 1-2x daags in beide ogen 1 druppel. De druppelflacon bevat 10 ml steriele oplossing, wat neerkomt op zo’n 300 druppels. Er blijft altijd een restje vloeistof in de flacon achter. We raden aan om de inhoud van één flacon altijd door dezelfde persoon te laten gebruiken. Bron: A. Vogel

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing