Broeders biologische speciaalzaak voor uw favoriete producten

Broeders biologische speciaalzaak voor uw favoriete producten

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Mensen zijn tegenwoordig steeds meer bezig met het milieu en dierenwelzijn. Bij biologische voeding wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met deze zaken. Biologische producten zijn dan ook niet meer weg te denken in iedere supermarkt. Toch is de keuze daar lang niet zo groot als bij een biologische supermarkt of speciaalzaak als de onze. Bovendien zijn alle biologische droogwaren ook online te koop!

Minder bestrijdingsmiddelen

Biologische producten zijn dus goed voor het milieu en de dieren, maar is het ook beter voor ons? Officieel is dan misschien (nog) niet bewezen dat biologische voeding beter voor ons lichaam is dan niet-biologische producten. Over het algemeen bevat biologische voeding wel minder resten van bestrijdingsmiddelen en worden geen chemische toevoegingen gebruikt dat is natuurlijk positief. In bepaalde biologische producten zitten ook aantoonbaar meer vitamine c, mineralen en bioactieve stoffen dan in niet-biologische producten.

Onze biologische producten

In onze biologische supermarkt verkopen we ontzettend veel biologische voeding. Ons assortiment biedt een enorme variatie in soorten producten. Van biologische groente & fruit tot biologische chips en van biologische koffie tot zelfs biologisch bier. Daarmee is nog niet alles gezegd. Onze biologische speciaalzaak ligt ook vol met kaas, zuivel, ontbijtproducten, soepen, snacks, verschillende sappen en wijnen die goed zijn voor dier en milieu. Daar kan een normale supermarkt niet aan tippen.

Brood

De bakkers van biologisch brood gebruiken meel en water, gist of desem en een beetje zout en maken geen gebruik van broodverbeteraars. Door de lange(re) rijstijd en de variatie van granen, is er elke dag smaakvol en gezond biologische brood, gebakken met passie en vakmanschap van onze bakker.

Groente & Fruit

De telers van biologische groente en fruit koesteren de levende bodem. Door aandacht en vruchtwisseling benutten ze het ecosystem, zonder het uit te putten. Er worden geen synthetische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt. Biologische groente en fruit krijgen meer tijd om te rijpen en dat leidt tot een betere smaak en is nog gezond(er) ook.

Kaas & Wijn

Biologische kaas wordt van biologische volle melk gemaakt. Omdat de koe biologisch voer krijgt, bevat deze melk betere vetten. In de bereiding van de kaas wordt een vegetarisch (in plaats van dierlijk) stremsel gebruikt en er wordt geen antibioticum in de korst toegevoegd. Verder worden er geen kleurstoffen gebruikt en minder zout, waardoor biologische kaas prima smaakt Biologische wijn wordt gemaakt van biologische druiven en daarbij worden geen synthetische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt. Hoewel wijn van nature sulfiet bevat wordt dat in biologische wijn niet of nauwelijks toegevoegd en dat verschil proeft u en merkt u ook de volgende ochtend. We vinden het leuk als je een bezoekje brengt aan onze winkel, maar om te genieten van onze producten hoef je niet perse de deur uit. Alles is ook te koop in onze online biologische winkel. Binnen een aantal kliks heb je je winkelmandje gevuld en in een mum van een tijd kun je genieten van je lekkere, gezonde biologische producten.

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

chat_bubble_outline Hans Dünnwald calendar_today Geplaatst op:

Geachte mevrouw, heer,Wellicht is het een idee, om ook een categorie ; "Glütenvrij" toe te voegen.Mvg.,H.Dünnwald

question_answer Broeders Gezondheidswinkel calendar_today Geplaatst op:
Beste , Best Hans,

Dat is inderdaad een goed idee. We hebben dat ook op ons lijstje staan, maar het is best wel een hele klus om alle glutenvrije artikelen onder die nieuwe categorie te plaatsen. Vergelijkbaar willen we dat ook met suikervrij, lactosevrij, etc. of combinaties daarvan doen.

Met vriendelijke groet,
Wim Melis

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
T 0162-453223 F 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.nl
Met vriendelijke groet,

Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
Tel: 0162-453223 | Fax: 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.be
question_answer Team Broeders Gezondheidswinkel
calendar_today Geplaatst op:
Beste , Bedankt voor jouw reactie op deze blog. Vanwege wet- en regelgeving is het niet mogelijk om onze reactie te publiceren. 
Met vriendelijke groet,

Team Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
Tel: 0162-453223 | Fax: 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.be

chat_bubble_outline Hanna calendar_today Geplaatst op:

Wordt er ook door jullie thuisbezorgd? en onder welke voorwaarden?

question_answer Broeders Gezondheidswinkel calendar_today Geplaatst op:
Beste , Hoi Hanna,

Via de webshop kunt u online bestellen en dat wordt via DHL op ieder adres in Nederland, België en Duitsland bezorgd. Voor Nederland kennen we voor bestellingen onder de € 50 een tarief van € 4,95 aan verzendkosten en boven de € 50 kennen we geen verzendkosten.

In de regio, dat wil zeggen Oosterhout en nabije omgeving, bezorgen we ook wel eens zelf bij klanten thuis, maar we hebben geen officiële bezorgdienst.

Met vriendelijke groet,
Wim Melis

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
T 0162-453223 F 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.nl
Met vriendelijke groet,

Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
Tel: 0162-453223 | Fax: 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.be
question_answer Team Broeders Gezondheidswinkel
calendar_today Geplaatst op:
Beste , Bedankt voor jouw reactie op deze blog. Vanwege wet- en regelgeving is het niet mogelijk om onze reactie te publiceren. 
Met vriendelijke groet,

Team Broeders Gezondheidswinkel

Broeders Gezondheidswinkel
Keiweg 7 4901 JD Oosterhout
Tel: 0162-453223 | Fax: 0162-434738
www.broedersgezondheidswinkel.be

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing