Recept: Sperziebonen in sinaasappel-gemberdressing

Recept: Sperziebonen in sinaasappel-gemberdressing

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Sperziebonen in combinatie met deze sinaasappel-gemberdressing kunnen wij je echt aanraden, proberen! Ik wil sperziebonen in sinaasappel-gemberdressing maken! Wat heb ik allemaal nodig om dit te maken? Zorg dat u onderstaande ingrediënten in huis hebt:

  • 500 g sperziebonen, panklaar gemaakt
  • rasp en sap van 1 sinaasappel
  • ca. 3 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels gembersiroop
  • 1 eetlepel sesamolie

(4 personen)

Hoe kan ik sperziebonen in sinaasappel-gemberdressing maken?

Heeft u het recept geprobeerd en bent u trots op het resultaat? Stuur ons een foto op onze Facebook

  1. Kook de sperziebonen beetgaar in kokend water. Spoel gelijk met koud water af tot ze helemaal koud zijn en niet kunnen doorgaren. Laat uitlekken.
  2. Meng het sinaasappelsap, de rasp (klein beetje achterhouden voor garnering), sojasaus, gembersiroop en de sesamolie door elkaar.
  3. Schep de marinade door de boontjes en laat ongeveer een half uur intrekken.
  4. Bestrooi voor het serveren met de achtergehouden rasp.

Volg Broeders Gezondheidswinkel!

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, blogs en nieuws! Meld je aan voor onze Nieuwsbrief, volg ons op Facebook & Instagram en mis niks! Heeft u vragen over dit recept? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing