Ladies Evenings SED

Ladies Evenings SED

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Op dinsdag 11 en woensdag 12 april vindt ’s avonds van 19 tot 23 uur alweer de 6e editie van de altijd weer druk bezochte Ladies Evenings bij restaurant SED in ’s-Gravenmoer. In samenwerking met The Health Factory is ook Broeders Gezondheidswinkel daarbij aanwezig. The Health Factory is een belangrijke leverancier voor Broeders Gezondheidswinkel met o.a. diverse soorten nano mineraalwater, zie hun website. Toegangskaarten voor één van deze avonden zijn te koop bij ons en voor € 19,50 krijgt u ook 3 gerechtjes en 3 drankjes. Op de stand van The Health Factory / Broeders Gezondheidswinkel kunt u uitgebreide informatie ontvangen en bovendien ontvangt u een kortingsbon waarmee u producten voor 20% korting in onze winkel kan komen kopen. Wij nodigen u van harte uit om een bezoekje naar deze Ladies Evening te brengen met uw vriendin, zus, moeder, buurvrouw of wie dan ook. Bel, mail of kom gewoon langs om kaarten te kopen.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing