Recept: Linzenpannenkoekjes met hazelnoten en dille

Recept: Linzenpannenkoekjes met hazelnoten en dille

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Heerlijk pannenkoeken recept, waarmee u ook nog eens een hoop benodigde voedingstoffen binnen krijgt. Ik wil linzenpannenkoekjes met hazelnoten en dille maken! Wat heb ik allemaal nodig om dit te maken? Zorg dat u onderstaande ingrediënten in huis hebt:

  • 1 ei
  • 500 ml melk
  • 1 theel zout
  • 100 gram bloem gezeefd
  • 50 gram hazelnoten grof gehakt
  • 1 blik linzen (240 gram), uitgelekt
  • 2 eetlepels gedroogde dille
  • 50 gram boter gesmolten

Hoe kan ik linzenpannenkoekjes met hazelnoten en dille maken?

Heeft u het recept geprobeerd en bent u trots op het resultaat? Stuur ons een foto op onze Facebook

  1. Klop het ei, de melk en het zout goed door elkaar.
  2. Voeg de bloem toe en roer tot een glad beslag.
  3. Meng de hazelnoten, linzen, dille en gesmolten boter erdoor.
  4. Bak mooie goudkleurige flensjes van het beslag in een pan met antiaanbaklaag.

Volg Broeders Gezondheidswinkel!

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, blogs en nieuws! Meld je aan voor onze Nieuwsbrief, volg ons op Facebook & Instagram en mis niks! Heeft u vragen over dit recept? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing