Pavlova met bessen
person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:Iets te vieren? Deze topper doet het altijd goed! Pavlova met bessen is snel en gemakkelijk te maken.
Wat heb ik nodig?
Ik wil Pavlova met bessen maken! Wat heb ik allemaal nodig om dit te maken? Zorg dat u onderstaande ingrediënten in huis hebt:
- 4 eiwitten op kamertemperatuur
- mespunt zout
- 2 theelepels maïzena
- 1 theelepel azijn
Voor de garnering:
- 350 ml sojaslagroom
- 1 zakje vanillesuiker
- 2 bakjes blauwe bessen bramen of ander fruit
Hoe kan ik pavlova met bessen maken?
- Verwarm de oven voor op 180ºC.
- Klop de eiwitten met het zout in zachte pieken, voeg daarna al kloppend langzaam de suiker toe. Blijf 10 minuten kloppen tot het mengsel glanst en heel dik is. Klop er dan de maïzena en azijn door.
- Schep met een grote lepel 6-8 hoopjes eiwit op een stuk bakpapier op de bakplaat en maak rond en plat met een spatel of vork.
- Bak het schuimgebak 3 minuten in de oven en verlaag de temperatuur dan naar 120ºC. Bak de pavlovas in ± 1 uur knapperig en zet daarna de oven uit. Laat helemaal afkoelen in de oven.
- Klop voor de garnering de sojaslagroom met de vanillesuiker stevig. Schep op de pavlovas en verdeel het fruit erover. Meteen serveren.
Heeft u het recept geprobeerd en bent u trots op het resultaat? Stuur ons een foto op onze Facebook!
Volg Broeders Gezondheidswinkel!
Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, blogs en nieuws! Meld je aan voor onze Nieuwsbrief, volg ons op Facebook & Instagram en mis niks! Heeft u vragen over dit recept? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.
Stel een vraag
En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!
Bedankt voor uw reactie, deze is goed aangekomen! Deze wordt eerst door onze redactie gecontroleerd voordat deze gepubliceerd wordt.