Pizzabodem van bloemkool

Pizzabodem van bloemkool

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Makkelijk en snel een heerlijke én gezonde pizza maken? Een goede pizza begint met een lekkere knapperige bodem. Een pizzabodem van bloemkool! 

Wat heb ik nodig?

Om een pizzabodem van bloemkool te maken heb je de volgende ingrediënten nodig:

  • 1 grote bloemkool
  • snufje zout en peper
  • 2 theelepels oregano
  • teentje knoflook, uitgeperst
  • 1 ei

Hoe maak ik het?

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Maal de bloemkool fijn in de keukenmachine en giet het over in een kom.
  3. Voeg het ei, de knoflook, zout, peper en oregano toe en kneed het deeg.
  4. Bekleed een bakplaat met bakpapier en spreid het deeg uit, de bodem mag 0,5 cm dik zijn.
  5. Bak de pizzabodem af in 30 minuten.

Maak een topping van je lievelingsingrediënten en bak je pizza in 15 minuten af. Heeft u het recept geprobeerd en bent u trots op het resultaat? Stuur ons een foto op onze Facebook

Volg Broeders Gezondheidswinkel!

Blijf op de hoogte van nieuwe recepten, blogs en nieuws! Meld je aan voor onze Nieuwsbrief, volg ons op Facebook & Instagram en mis niks! Heeft u vragen over dit recept? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing