Broeders Gezondheidswinkel kampioen zaalvoetbal!

Broeders Gezondheidswinkel kampioen zaalvoetbal!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Twee jaar geleden is een nieuw team van Broeders Gezondheidswinkel gestart met deelname aan de zaalvoetbalcompetitie in Rijen. Het team bestond uit aanvoerder Tim, Mark, Sjoerd, Jens, Luuk, Jeroen, Alex, Paul, Menno en Mike Melis, oudste zoon van de eigenaren Wim en Hélène Melis van Broeders en zelf ook dagelijks actief in de winkel. In het eerste seizoen in de 3e klasse was het in het begin nog wel even wennen, maar dat ging steeds beter en uiteindelijk eindigde het team op een fraaie 3e plaats met 12 overwinningen in 24 wedstrijden. Omdat de nummer 1 en 2 promoveerden naar de 2e klasse was het team van Broeders per definitie al kanshebber voor de titel in de afgelopen competitie. Het eerste deel van deze competitie verliep voorspoedig met op een goed moment niet minder dan 9 punten voorsprong op de nummer 2. In het tweede deel van de competitie verliep het allemaal wat minder en werden de nodige punten gemorst, maar het slotakkoord was gelukkig goed: kampioen van de 3e klasse met 17 overwinningen, 5 gelijke spelen, slechts 3 nederlagen en met 166 doelpunten voor, één van de meest productieve teams in de zaalvoetbalcompetitie. Proficiat met dit mooie kampioenschap en veel succes het komende seizoen in de 2e klasse!

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing