Gezond én snel afvallen met Juvo biologische maaltijdvervangers!

Gezond én snel afvallen met Juvo biologische maaltijdvervangers!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

De eerste maanden van het nieuwe jaar zijn een ideaal moment om nu eíndelijk eens te beginnen met gezonder eten en om de strijd aan te gaan met de overtollige kilo’s! Dit wordt nu wel heel gezond en makkelijk gemaakt met Juvo raw whole food; een raw food maaltijdvervanger gemaakt van biologische granen, groenten, fruit, wieren, kiemen, paddestoelen, vitaminen en mineralen. 

Juvo is verser dan de groenteboer

Raw food/rauwe voeding zijn groenten, granen en fruit die rauw en met zomin mogelijk bewerkingen gegeten worden. Raw food betekent dat de voeding niet wordt verhit boven de 45 graden. Dit is belangrijk omdat zo de actieve enzymen die zorgen voor een goede vertering en opname van de eiwitten behouden blijven. Juvo rawfood wordt dan ook direct na het oogsten gevriesdroogd; verser dan de groenteboer of supermarkt! ’Whole food’ of ’hele voeding’ betekent dat de hele vrucht wordt gebruikt; fruit en bessen met schil en granen met vlies. Alle vitaminen en andere belangrijke voedingsstoffen blijven zo behouden, samen met andere stoffen (cofactoren) die zorgen voor een goede opname in het lichaam. De schil van groenten en fruit is een kostbare bron aan bioactieve stoffen, die o.a. het lichaam beschermen tegen indringers.

55 verschillende gevriesdroogde granen

Juvo is ontwikkeld door James Hwang, een erkende oncoloog uit Korea die al jarenlang continue onderzoek doet naar de werking van raw food op het behouden en verbeteren van de gezondheid. Het woord Juvo betekent “hulp geven”, wat ook de missie is van dr. Hwang. Zoveel mogelijk mensen over de hele wereld helpen met gezonde voeding en kennis te laten maken met alles wat Moeder Natuur te bieden heeft. Ervaar nu zelf wat échte biologische rauwe voeding voor u kan betekenen, met de twee verschillende maaltijdvervangers van Juvo. Juvo Raw Whole Food is een complete maaltijdvervanger met 55 verschillende gevriesdroogde granen, groenten, fruit, bessen, wieren, paddenstoelen, vitaminen en mineralen. Een volledige maaltijd van slechts 140 calorieën, voor een goede weerstand en meer energie. Juvo Raw Whole Food Meal Slim is tevens een maaltijdvervanger met 55 ingrediënten, van slechts 150 calorieën om snel en duurzaam af te vallen.

100% plantaardig

Alle Juvo ingrediënten zijn 100% plantaardig, natuurlijk en biologisch-organisch geteeld. Er is dus geen gebruik gemaakt van pesticiden of kunstmest en de granen en groenten zijn niet genetisch gemodificeerd. Tevens bevat Juvo  alleen glutenvrije granen en uiteraard geen geur-, kleur- of smaakstoffen. Juvo is verkrijgbaar bij Broeders GezondheidsWinkel.

Vragen of toevoegingen?

Heeft u vragen of toevoegingen over Juvo? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie hieronder! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing