Appelflappen zelf maken! Recept

Appelflappen zelf maken! Recept

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Heb jij al wel eens zelf appelflappen gemaakt? Lees hier wat je nodig hebt en hoe je ze moet maken!

Dit heb je nodig voor 8 stuks appelflappen

Bereiding appelflappen

Verwarm de oven voorop 180 graden celcius. Haal het bladerdeeg uit de vriezer en leg de plakjes uit om te kunnen ontdooien. Schil de appels en verwijder het klokhuis en snijd ze vervolgens in kleine blokjes. Bestrooi de appel ruim met kaneel en doe de rozijnen erbij. Meng alles goed door elkaar. Leg het plakje bladerdeeg in een ruitvorm. Breng op de ene helft een ruime eetlepel met het appelmengsel aan en vouw hem daarna dicht. Druk de randen van het driehoekje aan met een vork en bestrijk het bladerdeeg met wat geklopt ei. Strooi er eventueel nog wat kokosbloedsuiker over. Bak vervolgens in 20 minuten in een voorverwarmde oven goudbruin. TIP: Ook lekker door de appelflappen is een snufje it's Amazing Kardemon en grof gesneden it's Amazing Biologisch gepelde Walnoten! Geniet van de appelflappen en laat ons weten wat u er van vond! Smakelijk! Dit recept is afkomstig uit het boek 'Feiten over Voeding'. Een echte aanrader wanneer je wilt leren over onze voeding en eens wat nieuwe recepten wilt proberen. Dit boek is natuurlijk bij ons te koop, en is op dit moment zelfs in de aanbieding! Heeft u vragen over dit recept? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.    

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing