Mexican wrap met Quinoa salade Recept

Mexican wrap met Quinoa salade Recept

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Zin in een heerlijke wrap? Probeer dan eens deze wrap met Quinoa Salade! Dit vegetarische recept is voor 4 personen. Veel plezier!

Dit heb je nodig:

Bereiding Mexican Wrap met Quinoa salade

Bereid de quinoa zoals aangegeven op de verpakking. Neem een ruime kom en doe daar de gekookte quinoa in. Halveer de tomaatjes, snijd de avocado in stukjes en voeg deze aan de quinoa toe. Laat de mais en kidneybonen uitlekken en voeg toe aan het quinoa-mengsel. Breng de salade op smaak met de olijfolie, het sap van de limoen, de verse koriander en peper en zout. Warm de tortilla wraps even op in de magnetron en besmeer ze met een dun laagje zure room. Vul ze vervolgens met een flinke schep quinoasalade! Tip: Voor een niet-vegetarische variantie: bak wat kippetjes en voeg deze toe aan de vulling de wraps samen met wat lekker pittige salsa-saus! Geniet van de Mexican Wrap met Quinoa Salade en laat ons weten wat u er van vond! Smakelijk! Dit recept is afkomstig uit het boek 'Feiten over Voeding'. Een echte aanrader wanneer je wilt leren over onze voeding en eens wat nieuwe recepten wilt proberen. Dit boek is natuurlijk bij ons te koop, en is op dit moment zelfs in de aanbieding! Heeft u vragen over dit recept? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder dit recept! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing