Biologische wijnproeverij!

Biologische wijnproeverij!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Beste wijnliefhebber, Woensdag 15 oktober houden wij 's avonds in onze winkel een biologische wijnproeverij. Tijdens deze avond staan er ongeveer 20 biologische wijnen voor u open om te proeven. De proeverij wordt begeleid door een gediplomeerd Vinoloog van de Wijnacademie. Hij vertelt u graag alles over de wijnen en achtergronden van de wijnhuizen. De proeverij kent een vrij inloop karakter wat wil zeggen dat u zelf kunt bepalen hoe laat u wilt komen. Uiteraard kunt u ook vrienden, familie, kennissen of andere bekenden meenemen die interesse hebben in wijn. Deelname aan de proeverij is gratis. Speciaal tijdens deze proefavond zijn er op tal van wijnen SPECIALE ACTIEKORTINGEN geldig! Wij hopen u te mogen begroeten op woensdag 15 oktober en laten u graag kennis maken met onze heerlijke biologische wijnen. Aanmelding is gewenst via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres, graag met vermelding van het aantal personen Met vriendelijke groet, Broeders Gezondheidswinkel - Wim & Hélène Melis Telefoon: 0162-453223 Email: info@broedersgezondheidswinkel.nl

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing