Stem op je favoriete biowinkel, stem op Broeders Gezondheidswinkel!

Stem op je favoriete biowinkel, stem op Broeders Gezondheidswinkel!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

De ontwikkeling en vernieuwing van de biologische winkels en webshops voltrekt zich in hoog tempo. Met succes, want de meeste biowinkeliers 'boeren goed'. Klanten van biologische winkels mogen nu laten weten wat hun favoriete biowinkel is en wat deze zo speciaal maakt. De leukste inzendingen worden beloond met gratis boodschappen. De publieksverkiezing is een initiatief van de Biowinkelvereniging en Bionext.

Broeders Gezondheidswinkel in Oosterhout wil hoge ogen gooien bij de verkiezing. Wij bestaan dit jaar als winkel 75 jaar en dat is natuurlijk een echte mijlpaal. Onze klanten waarderen over het algemeen het brede assortiment met o.a. een compleet aanbod aan biologische producten, zowel vers als in droogwaren. Klanten kunnen ook terecht voor een goed voedingsadvies. En de combinatie van een forse fysieke winkel met een aanpalend gezondheidscentrum en met een zeer uitgebreide webshop met niet minder dan 70.000 producten, maakt Broeders Gezondheidswinkel uniek in Nederland.

De breedste keuze aan biologische producten is te vinden bij de biowinkels. Vaak bieden de winkeliers hun klanten nog veel meer, zoals informatie over de kwaliteit en herkomst van de producten, persoonlijke aandacht bij voedingsdiëten en allergieën, proeverijen of kookdemonstraties. Biowinkeliers kiezen vaak voor een persoonlijke benadering en hechten waarde aan het contact met de klant.

Bavo van den Idsert, directeur Bionext: "Steeds meer mensen vinden hun weg naar de winkels met het breedste biologische assortiment en de meeste informatie. Deze publieksverkiezing zet de biologische winkels in het zonnetje en geeft klanten de mogelijkheid om te laten weten wat ze van hun biologische winkel verwachten."

Online stemmen

Tot 15 januari kan gestemd worden op www.mijnfavorietebiowinkel.nl. De leukste, meest inspirerende inzendingen maken kans op een gratis biologische boodschappenbox t.w.v. € 50. De verhalen van de prijswinnaars komen op de website te staan. Elke biologische winkel in Nederland dingt automatisch mee naar de eretitel 'Favoriete biowinkel'. Bij het tellen van de stemmen wordt rekening gehouden met het aantal klanten dat wekelijks bij een winkel naar binnenloopt, zodat grote en kleine winkels evenveel kans maken. De winnende winkel wordt bekend gemaakt op donderdag 22 januari bij de Bio-beurs in Zwolle.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing