Maak uzelf klaar voor het voorjaar in slechts vijf stappen!

Maak uzelf klaar voor het voorjaar in slechts vijf stappen!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Na een koude winter zijn de eerste zonnestralen meer dan welkom. Volg de stappen van Broeders Gezondheidswinkel voor een goede voorbereiding op het voorjaar! Zie hieronder de 5 stappen om jezelf klaar te maken voor het voorjaar.

1. Scrubben

Wisselende temperaturen en een droge lucht hebben hun tol geëist. Hoog tijd om de huid eens extra te verwennen. Door te scrubben verwijdert u dode huidcellen en stimuleert u de bloedsomloop. Met een stralende schone huid als resultaat. lenteBovendien worden verzorgingsproducten bij regelmatig scrubben beter opgenomen door de huid. Wilt u uw hele lichaam een goed scrubben? Bestel dan eens een body scrub in onze webshop.

2. Smeren

Een ontspannen masker of een rijke vochtinbrengende crème zijn een tweede noodzakelijke stap. Zowel voor het gezicht als lichaam zijn maskers verkrijgbaar. Smeert u ook dagelijks in met bodylotion of olie, liefst na het douchen op een nog vochtige huid. Op die manier wordt het nog beter opgenomen in de huid. Met een mooi glanzend resultaat.

3. Ontharen

Hoewel de rokjes en korte broeken nog even op zich laten wachten, is het de hoogste tijd om overbeharing te lijf te gaan. Hiervoor zijn verschillende ontharingsmethodes beschikbaar, zowel voor de man als vrouw.

4. Handen en voeten

Ook voor onze handen en voeten is de winter funest. Droge nagelriemen, rimpelige handen en eeltige voeten, geven niet echt een lentegevoel. Een extra oppepper voor uw handen: smeer ze voor het slapen gaan dik in met een hydraterende handcrème, trek katoenen handschoentjes aan en laat de crème de hele nacht zijn werk doen. Klik hier om de handcrème van Broeders te kopen. Eenvoudig via de webwinkel en snel in huis.

5. Voorkom voorjaarsvermoeidheid

Ga op tijd naar bed en zorg voor voldoende regelmaat. Op die manier kan uw lichaam zich het beste herstellen. Door lekker naar buiten te gaan en meer te bewegen, gaat u zich fitter voelen. Door de eerste lentedagen lijkt de zomer ineens ook al een stuk dichterbij. Met meer bewegen en gezond eten pakt u twee vliegen in een klap. U voorkomt voorjaarsvermoeidheid en maakt uw lichaam alvast klaar voor de zomer. Voor u het weet is het weer tijd voor de zwemkleding! Bent u voorjaarsmoe en kunt u wel wat extra energie gebruiken? Bestel dan A. Vogel Extra energie in onze webshop. Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing