Het ontzuren van uw lichaam

Het ontzuren van uw lichaam

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Voor veel mensen is niet bekend dat allerlei gezondheidsklachten kunnen voortkomen uit het verzuren van het lichaam. Voeding, stress, medicijnen en overmatige spierbelasting produceren na verbranding zure afvalstoffen. Uw lichaam moet deze kwijt om de zuurgraad van het bloed op een constant niveau te houden. Voorbeelden van zure afvalstoffen zijn urinezuren, melkzuren, vetzuren, azijnzuren, looizuren en oxaalzuren. Door ons huidige voedingspatroon met veel dierlijke eiwitten, suikers, vetten, alcohol, koffie en frisdranken, en door onze onregelmatige en vaak stressvolle levensstijl, produceert het lichaam veel zure afvalstoffen. Omdat het lichaam deze niet allemaal kan uitscheiden of neutraliseren, worden de zuren in de verschillende delen van het lichaam opgeslagen. Vooral na het 40ste levensjaar en na de menopauze nemen de zure afzettingen in de gewrichten, het bindweefsel, de spieren en de bloedvaten in een snel tempo toe; het lichaam verzuurt, met als gevolg klachten als bijv. spierpijnen, gewrichtspijnen, moeheid, huidklachten, schimmelinfecties en ontstekingen. Wanneer u last heeft van verzuring dan moet u het lichaam gaan ontzuren. Opgebouwde zuurresten worden dan uit het lichaam verwijderd. Ontzuren kan door het drinken van basisch water, speciale ontzurende kruidenthee, ontzurende baden en supplementen met veel basische voedingstoffen. Een ontzuurd lichaam is veel minder vatbaar voor gezondheidsklachten en zorgt voor mobiliteit, vitaliteit en dagelijkse energie.

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing