10 vakantiefeitjes die je nog niet wist!

10 vakantiefeitjes die je nog niet wist!

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Broeders Gezondheidswinkel heeft 10 vakantiefeitjes op een rij gezet.

10 vakantiefeitjes:

  1. Nederlanders zijn de Europeanen die veruit het meest geneigd zijn Nederlandse producten mee te nemen. (Inpakken, die aardappels!)
  2. Vrouwen ervaren meer vakantiestress vooraf dan mannen, vaak omdat zij zich in de gezinssituatie verantwoordelijk voelen voor een goede start.
  3. Tijdens autovakantie wordt het merendeel van de tijd door de man gereden.
  4. 4 op 10 mensen hebben na hun vakantie niet het gevoel ‘'uitgerust' te zijn.
  5. Ondanks alle kennis over de risico's van zonverbranding geeft 7 op de 10 mensen aan dat tijdens een zonvakantie zij jaarlijks toch verbranden of last hebben van een gevoelige huid door teveel zon.
  6. Nederlanders zijn in hun reacties op vakantieadressen het meest kritisch over de kwaliteit van het eten en de hygiëne van het vakantieadres.
  7. Ruim 3 op de 10 kinderen van 7 hebben op die leeftijd al met het vliegtuig gereisd.
  8. Vrouwen bereiden zich het liefst voor op vakanties door middel van het maken van lijstjes.
  9. De 3 grootste angsten bij vakantiegangers zijn: 1) Bestolen worden/paspoort verliezen. 2) in het ziekenhuis terecht komen. 3) Op een slecht vakantieadres terecht komen.
  10. Nederlanders starten vaak ruim op tijd met de voorbereidingen, maar doen op het laatste moment toch nog extra boodschappen en halen de laatste vakantiemiddelen in huis.

Een lekkerdere vakantie met Broeders Gezondheidswinkel:

Je vakantie goed beginnen, start naast een goede voorbereiding, ook met de juiste middelen. Daarom zet Broeders voor jou 4 producten in de schijnwerpers die je de komende maand met korting in onze webshop en winkel vindt! - Insectenspray en ‘na de beet - Middelen tegen reisziekte - Aanbevolen zonbescherming - Diarreeremmers Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing