De 5 vervelendste schoonheidskwaaltjes

De 5 vervelendste schoonheidskwaaltjes

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Zie hier een overzicht van de 5 vervelendste schoonheidskwaaltjes:

1. Haaruitval

Zowel mannen als vrouwen hebben er last van: haaruitval. Dat gebeurt regelmatig op jonge leeftijd en is dus zeker niet alleen een ouderdomskwaaltje. Dunner haar, kale(re) plekken en haaruitval is zowel voor mannen als vrouwen een heel vervelende kwaal. Door jarenlang onderzoek wordt het echter steeds meer mogelijk om haaruitval tegen te gaan en dun haar te versterken. Daarbij kan het intensief stylen van je haar dit proces verergeren. Regelmatig kleuren, stijlen, krullen of op een andere manier behandelen vraagt veel van je haar.

2. Overbeharing

Juist het tegenovergestelde (maar ook dit kan naast elkaar optreden) is ongewenst haar en overbeharing. Dit is iets wat vaak genetisch is bepaald, maar wat ook door bijvoorbeeld medicijngebruik kan worden versterkt. Er zijn in de wereld tal van middelen die je helpen met ontharen of overbeharing tegengaan, van dubieus en ongeloofwaardig, tot zeer prijzige (semi-)medische behandelingen. Broeders helpt je met een serie aan producten bij dit probleem.

3. Rimpels

Rimpels horen erbij. Hoe ouder je wordt, hoe meer je huid aan elasticiteit verliest. Dat is niet zo vreemd, want je huid krijgt het dagelijks flink te verduren. Weersomstandigheden, temperatuurswisselingen, invloed van de zon, maar ook stress, het gebruik van medicijnen of een slechte huidverzorging hebben allemaal een effect op je huid. Ouder worden kunnen we niet tegenhouden, maar het ontstaan van rimpels kun je wel lange tijd voorkomen:

  • Zorg goed voor je huid door deze schoon te houden en te verzorgen met een schoonheidsproduct dat past bij je leeftijd.
  • Wees voorzichtig met de zon. We weten het wel, maar vaak, onbeschermd en intensief in de zon zijn is slecht voor je huid en versnelt het verouderingsproces enorm.
  • Eet en drink gezond: Voldoende water drinken en voldoende vitamines en mineralen hebben een goede uitwerking op je huid en vertragen het verouderingsproces.

4. Cellulite

Misschien wel het meest gehate vrouwenprobleem is cellulite. Cellulite bestaat uit vetophopingen in met name de benen en billen, waardoor putjes of hobbels ontstaan. Vrouwen ervaren dit met name als ontsierend en al jarenlang wordt veel onderzoek gedaan naar oplossingen tegen dit probleem. De meest succesvolle oplossingen zorgen ervoor de doorbloeding te stimuleren. Daarbij is het drinken van water en het vermijden van zoetigheid een belangrijke stimulans bij het tegengaan van cellulite.

5. Spataderen

Zowel mannen als vrouwen hebben last van spataderen. Naast dat dit een ontsierend schoonheidskwaaltje kan zijn, hebben mensen met last van spataderen ook veel lastige klachten. Zware benen die snel vermoeid zijn en pijnlijk zijn, maar ook het snel krijgen van blauwe plekken en het ervaren van pijn bij slechts kleine stootjes. Voor spataderen zijn medische oplossingen beschikbaar, maar uiteraard kunnen deze kostbaar zijn. Het verlichten van de fysieke klachten die bij spataderen horen kan op verschillende manieren.

  • Maak gebruik van een product dat verlichting biedt.
  • Neem regelmatig rust en probeer lange tijden staan of lopen te vermijden
  • Wees voorzichtig met beenmassage en laat je hierover (medisch) informeren

Heeft u vragen of toevoegingen over schoonheidskwaaltjes? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie hieronder! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing