Natuurlijk koken met zeewier

Natuurlijk koken met zeewier

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Zeewier

Zeewier is niet alleen een nieuwe eettrend, maar een echte vergeten groente. En niet zomaar één, een oergroente die aan geen enkele maaltijd mag ontbreken. Het heeft de eigenschap om op een verfijnde, subtiele manier je lichaam te voorzien van vitamine, mineralen en vezels. Mooie zachte vezels, die uw verteringsproces bevorderen en stoffen vrij maken die makkelijker door uw lichaam worden opgenomen.  Verder is zeewier geen zout, maar wel een uitstekende zoutvervanger. In de kookdemonstratie "natuurlijk koken met ZEEWIER" vormen zeewier en biologische producten de basis voor uw gerechten. U krijgt informatie over de verschillende wieren, leert deze (nieuwe) producten te verwerken, te combineren om een volwaardige maaltijd te bereiden. En we zullen ingaan op wat zeewier voor uw lichaam doet. Tijdens de kookdemonstratie worden er 7 gerechtjes of drankjes bereid en uiteraard kunt u deze ook zelf nuttigen.  

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing