De groene kookacademie

De groene kookacademie

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

We kennen het allemaal, het verlangen om eens wat anders te koken maar het ontbreken van kennis of inspiratie. Het kan ook zijn dat u al een meester(es) in de keuken bent, maar toe bent aan verdieping. Of dat u gewoon zin hebt in een inspirerende kookopleiding. Voelt u zich aangesproken? Neem dan een kijkje op http://www.groenekookacademie.nl/.

De kneepjes leren

Met De Groene Kookacademie ontdekt u wat de wereld van de natuurvoedingskeuken voor u in petto heeft. De Groene Kookacademie is bedoeld voor volwassenen en start in 2012 een geheel nieuwe kookopleiding: De natuurvoedingskeuken in theorie en praktijk. In 16 maandelijkse lesdagen leert u hier de kneepjes van de natuurvoedingskeuken.

Ingrediënten’ opleiding

Tijdens deze opleiding werkt u met natuurlijke, volwaardige biologische producten. U leert hiermee vegetarische maaltijden te bereiden die behalve lekker ook volwaardig zijn. Daarnaast staan broodbakken en gebak maken op het programma. Vanzelfsprekend met gebruik van volwaardige melen en natuurlijke zoetmiddelen. De basisingrediënten zijn granen, noten, zaden, peulvruchten, verse groentes, fruit, zuivel en eieren.

Praktische insteek

Wanneer u de kneepjes van de natuurvoedingskeuken leert beheersen, zult u merken dat deze keuken uitdagend en inspirerend is. Deze opleiding is buitengewoon praktisch, want alles wat u leert kunt u thuis direct in uw eigen keuken toepassen. Voedingsdeskundigen, diëtisten en therapeuten kunnen hier beroepsmatig mee aan de slag.

Inspiratie

Een belangrijk onderdeel van deze opleiding is het leren koken van gerechten zonder daarbij een recept nodig te hebben. Dit is mogelijk door uw zintuigen goed te gebruiken, productkennis in te zetten en de juiste keukentechnieken te beheersen. Heeft u vragen over de groene kookacademie? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing