Is dit het juiste moment om af te vallen?

Is dit het juiste moment om af te vallen?

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Afvallen kost veel aandacht en doorzettingsvermogen, bent u er klaar voor? Ga niet afvallen als je: zwanger bent, borstvoeding geeft, ouder bent dan 70 of er emotioneel nog niet aan toe bent, bijvoorbeeld omdat je erg verdrietig bent of stress hebt.

Afvallen kun je het beste geleidelijk doen

Dat wil zeggen: een halve kilo tot 1 kilo per week. Meer is niet gezond. Op deze manier is afvallen ook beter vol te houden.

Eet minder en gezonder dan je nu doet

Minder eten is het belangrijkste bij afvallen. Mannen hebben gemiddeld 2500 kilocalorieën per dag nodig, vrouwen 2000. Probeer als je afvalt uit te gaan van 1800 kilocalorieën per dag voor mannen en 1500 voor vrouwen. Neem vooral niet te vaak producten met veel vet, suiker of alcohol!

Blijf gevarieerd eten of begin daarmee

Zo krijg je, ook als je afvalt, genoeg onmisbare stoffen binnen.

Beweeg meer

Bewegen helpt calorieën te verbranden, maar helpt ook om een dieet beter vol te houden en om na het afvallen op gewicht te blijven. Hoe meer spierweefsel je kweekt, des te meer calorieën je verbrandt. Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie onder deze blog! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing