Uw gezichtshaar makkelijk en pijnloos verwijderen?

Uw gezichtshaar makkelijk en pijnloos verwijderen?

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

De algemene opties voor ontharing, voor zowel mannen als vrouwen, zijn algemeen bekend: scheren, epileren of waxen. De meeste vrouwen zullen zich liever niet scheren, omdat ze dit associëren met het (gewoonlijk dagelijkse) ritueel bij de man. Toch is het wel de snelste en gewoonlijk eenvoudigste manier om ongewenste haartjes te verwijderen. Er kunnen zich wel enkele ongewenste gevolgen voordoen, zoals ingegroeide haartjes, stoppelvorming en huidirritatie. Veel vrouwen kiezen voor epilatie, met behulp van crèmes of lotions, om het hebben van ongewenst gezichtshaar te verwijderen en om zeker te zijn van gladdere, langer durende resultaten. In sommige gevallen is het zo dat vrouwen met erg gevoelige huid zelfs de mildste van deze producten niet kunnen verdragen en sommige van deze producten een gevoel veroorzaken van verbranden en irritatie, los van de tolerantie van het product. Waxen of harsen is een doeltreffende ontharingsmethode en geeft langdurige resultaten, waardoor er ook minder behandelingen nodig zijn. Echter vergen de meest doeltreffende harsproducten duidelijk méér voorbereiding en kunnen nogal voor een vuile boel zorgen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat deze methode pijnlijk is, aangezien de haartjes massaal uitgetrokken worden met behulp van de (zelf-)klevende strip met hars. Sommige vrouwen, waarvan het gezichtshaar niet zo zwaar is maar wel donker, kiezen ervoor om de haartjes niet te verwijderen, maar om ze eerder te bleken zodat ze minder opvallen. Hierbij wordt de kleur uit het haartje gehaald en wordt het doorzichtig en daardoor veel minder zichtbaar.

Gezichtshaar verwijderen

Gelukkig is er nu ook een minder pijnlijke en zeer doeltreffende methode om ongewenst gezichtshaar te verwijderen. Met een epileerapparaat voor pijnloos ontharen, dat de lastige haartjes zelf zoekt, vast neemt en verwijdert met wortel en al, zodat ze wekenlang niet meer teruggroeien! De unieke technologie trekt haartjes aan als een magneet, zodat u hierbij ook geen spiegel nodig hebt. Met een epileerapparaat gaat u eenvoudig even over de probleemzone en alle haartjes verdwijnen. Daarom werkt hij 30,40 ja zelfs 50 keer sneller dan een pincet. Met een epileerapparaat verdwijnen zelfs stoppeltjes in een oogwenk. Dat komt omdat dit speciaal werd ontworpen om haartjes stevig vast te houden, hoe kort of fijn ze ook zijn. Heeft u vragen of toevoegingen over het verwijderen van gezichtshaar? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie hieronder! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Producten

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing