Haargroei

Haargroei

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Haargroei bij mannen en vrouwen word, naar mate de leeftijd steeds lager. Wist u bijvoorbeeld dat bij oudere mensen het haar nog maar 0,25 centimeter per maand. Dat is dus maar 3 centimeter per jaar. Op een jongere leeftijd is dit globaal genomen zo’n 1,25 centimeter per maand, wat zo’n 15 centimeter per jaar betekent. U zult ook merken dat haargroei meestal sneller gaat als het zomer is dan dat het winter is. Het is namelijk zo dat de stralen van de zon vitamine D bevatten, welke de celdeling van het haar stimuleren. Celdeling is dus verantwoordelijk voor de haargroeicyclus. Nieuwe cellen duwen het haar voorwaarts om het langer te maken zodat het nieuwe haar kan worden toegevoegd bij de wortel. Op een gezonde hoofdhuid bevinden zich ongeveer 100.000 haren. Als het haar gezond is zal elk van deze haren één tot zes jaar meegaan. In normale omstandigheden verliezen mensen rond de 100 haren per dag. De uitgevallen haren worden meestal vervangen door nieuwe, maar soms worden er geen nieuwe haren meer geproduceerd. Dit kan door verschillende redenen komen; door onder andere ouderdom en genetica, maar ook door onder andere vitamine D tekort.

Bioxsine

Bioxsine helpt u van uw haaruitval af te komen. Bioxsine bevat het unieke ingrediënt BIOCOMPLEX B11, wat het verlies van haar tegengaat en zelfs de haargroei stimuleert. Uit klinisch onderzoek is gebleken dat negentig procent van de deelnemers minder haarverlies had en dat bij tachtig procent de haargroei ook toenam. Bioxsine is plantaardige gebaseerd en heeft voor, zover bekend, geen bijwerkingen. Daarnaast heeft Bioxsine een pH waarde die geschikt is voor de hoofdhuid, en geen allergische reactie of irritatie veroorzaakt. Ook bevat Bioxsine geen geur en kleurstoffen en is makkelijk in gebruik. Heeft u vragen of toevoegingen over haargroei? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie hieronder! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing