Wat zijn de looks voor Valentijnsdag?

Wat zijn de looks voor Valentijnsdag?

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Het is bijna zover. De dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, huidcreme en huidverzorgingsproducten, bloemen, of kaarten 14 februari is het weer valentijnsdag!

Het ontstaan van Valentijnsdag

Waarschijnlijk ligt de oorsprong bij Sint Valentijn. Een jonge Romein die werd gemarteld maar weigerde om zijn christendom op te geven. Hij stierf op 14 februari 269 na Christus. De legende zegt dat Valentijn een de dag voor zijn executie een afscheidsbriefje achterliet voor de dochter van een medegevangene waarop hij verliefd was geworden. Hij ondertekende het briefje met 'Van jouw Valentijn'. Hier zou ook de traditie vandaan komen om kaarten te ondertekenen met 'jouw Valentijn'. Een ander verhaal gaat over een priester in Rome die Valentijn heet. Een keizer genaamd Claudius II had Romeinse soldaten verboden om te trouwen omdat hij van mening was dat ongehuwde mannen betere soldaten waren. Priester Valentijn negeerde deze regel en trouwde in het geheim jonge paren. De Keizer ontdekte dit en nam Valentijn gevangen en veroordeelde hem ter dood.

De looks, glanzende lippen en een Cupido-boogje.

Een zwoele make-up look met volle, glanzende lippen. En natuurlijk accentueer je op Valentijnsdag bij het opmaken van je mond vooral het Cupidoboogje. Dat sexy V-tje dat we allemaal in onze bovenlip hebben, heet niet voor niets Cupidoboog! Omdat je je geliefde, je Valentijn, op Valentijnsavond niet wilt laten wachten, adviseren we om de ogen een eenvoudige, maar zwoele oogmake-up te geven. Ga voor een texturegloss, die kun je snel aanbrengen. Het staat ontzettend verliefd en je verliest zo weinig mogelijk tijd. Natúúrlijk wil elke vrouw er mooi uit zien op valentijndsag, let op datail en zorg er daarom voor dat de huid goed verzorgd is. Heeft u vragen of toevoegingen over valentijn? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie hieronder! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing