Onderzoek toont de genezende werking van slakkenslijm op de huid

Onderzoek toont de genezende werking van slakkenslijm op de huid

person Door: ( Auteur ) Hélène Melis , calendar_today Geplaatst op:

Onderzoek heeft aangetoond dat slakken in staat zijn hun slakkenhuis te herstellen als dit beschadigd raakt. De herstellende eigenschappen van slakkenslijm zijn samengevoegd in Celltone, een uitzonderlijk product dat puistjes en littekens helpt verminderen, rimpels doet vervagen, een gunstige werking heeft bij acne en dat de huid verjongt.

Het verhaal

De herstellende eigenschappen van slakkenslijm werden een aantal jaar geleden ontdekt toen men de effecten zag op de huid van mensen die op een slakkenkwekerij werkten. De huid van deze mensen was onwaarschijnlijk zacht. Krassen en kleine snijwonden heelden zonder littekens en de huid zag er zeer jong uit. Zodoende gaven dokters, gespecialiseerd in het helen van wonden, hun patiënten de raad om slakken over hun wonden te laten kruipen (na bijvoorbeeld plastische chirurgie). Het slijm, dat de slakken achterlieten, had een verbluffend helend resultaat. Intussen is deze methode achterhaald en is men er in Chili in geslaagd om op natuurlijke wijze het Helix Aspersa Muller-extract dat in slakkenslijm zit op te vangen.

Onderzoek naar slakkenslijm

Naar aanleiding hiervan is grondig wetenschappelijk onderzoek gedaan en dit heeft de herstellende eigenschappen van de ingrediënten bevestigd: Alantoine in zijn natuurlijke vorm wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Alantoine komt ook voor in andere cosmetische producten, maar alleen Celltone bevat alantoine afkomstig van slakkenslijm. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat de huid kan helen. De slak gebruikt alantoine in combinatie met calcium uit zijn voeding voor het repareren van het slakkenhuis.

Werking slakkenslijm

Proteïnen en vitaminen dragen bij aan de verzorging en zachtheid van de huid. De slak verkrijgt deze stoffen uit zijn dieet van vitaminerijke planten. Collageen en elastine zijn de belangrijkste bouwstoffen van het bindweefsel in de huid. Glycolzuur zorgt voor een peeling van de huid, waardoor dode huidcellen verwijderd worden. Bovendien zorgt het ervoor dat de andere ingrediënten opgenomen kunnen worden door de huidfollikels, waar ze de beschadigde huid kunnen herstellen. Celltone bevat geen kleurstoffen, is niet vet en wordt gemakkelijk door de huid opgenomen. Celltone is bewezen effectief bij littekens, puistjes, kleine snijwonden en rimpels. De gel is non-allergeen, waardoor het geschikt is voor gebruik bij alle leeftijden.

Instructies

Twee tot drie maal per dag aanbrengen op een vooraf gereinigde huid. De gel is na twee minuten door de huid opgenomen, hierna kan make-up aangebracht worden. De huid niet aan direct zonlicht blootstellen als u Celltone gebruikt. Bij voorkeur ’s avonds aanbrengen. Het potje niet in direct zonlicht plaatsen. Hierdoor kunnen de proteïnen en de actieve ingrediënten in Celltone afbreken. Heeft u vragen of toevoegingen over de werking van slakkenslijm? Neem dan contact met ons op of plaats een reactie hieronder! Wij proberen zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

chat_bubble_outline Els de Ruiter calendar_today Geplaatst op:

Waar kan ik celltone kopen

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing