Catalogus

Geactiveerde filters:
Beschikbaar

Merken

Voeding 


Broeders Gezondheidswinkel - Voeding

GEZONDE VOEDING

Gezonde voeding is onmisbaar voor ieder lichaam. Genoeg vitaminen en niet te veel vet. Iedereen is de gehele dag bezig om de juiste voeding tot zich te nemen, door de huidige informatie is gezonde voeding steeds belangrijker geworden. Ook voor de biologische voeding is meer belangstelling en Broeders Gezondheidswinkel biedt dit dan ook ruim aan.

BIOLOGISCHE VOEDING

Twijfelt u om biologische voeding te gaan proberen? Neem dan gerust eens contact op met een van de medewerkers van Broeders Gezondheidswinkel. Met het juiste advies weet u welke gezonde voeding voor u de juiste is.
Subcategorieën

 • Voeding Dagelijks
 • Versnaperingen

  Broeders Gezondheidswinkel - Versnaperingen

  Gezonde tussendoortjes: lekker snacken zonder zorgen

  Ik ga gezonder eten. Het is een van de populairste goede voornemens bij elke jaarwisseling, maar iedereen die het geprobeerd heeft weet dat het niet altijd van een leien dakje loopt. Broeders Gezondheidswinkel maakt het u graag wat makkelijker. Hoe we dat doen? Met gezonde tussendoortjes die de honger stillen en de zin in caloriebommen stillen. 

  En dat is geen overbodige luxe, want tussendoortjes zijn vaak het verschil tussen een geslaagd of mislukt dieet. 

  Dankzij de gezonde tussendoortjes van Broeders Gezondheidswinkel geniet u probleemloos van een welverdiend snoepje zonder dat u zich schuldig hoeft te voelen.

  Jong geleerd is oud gedaan

  Hoe ouder we worden, hoe moeilijker we onze levensstijl veranderen. Maar kinderen passen zich razendsnel aan en sluiten, hoe jonger hoe vlotter, nieuwe gewoontes moeiteloos in de armen. En dat geldt niet in het minst voor voeding. Daarom raden we aan uw kinderen al van jongs af aan gezonde tussendoortjes toe te stoppen in plaats van hun suiker- en calorierijke tegenhangers. 

  Alle soorten gezonde snacks en versnaperingen

  Bij Broeders Gezondheidswinkel vindt u onder meer een ruime selectie aan:

   

  •          Verschillende soorten drop
  •          Suikervrije snoepjes
  •          Gezonde koekjes
  •          Suikervrije chocolade
  •          Biologische chips
  •          Nootjes
  •          Kauwgom
  •          Bonbons
  •          Pepermuntjes
  •          Lokale specialiteiten
  •          Tropisch fruit
  •         

   

  Of het nu om gezonde koekjes, snoepjes of andere snacks gaat, alle versnaperingen die u vindt op Broeders Gezondheidswinkel bestelt u makkelijk online, zodat u ze na 1 of 2 werkdagen al thuis ontvangt. 

  Andere gezonde voeding

  Ontdek ook onze dagelijkse voeding (zoals beleg en honing) en gezonde dranken.

   

  Meer weten?

  Hebt u vragen over onze gezonde tussendoortjes? Contacteer ons dan gerust.

 • Overig Voeding
 • Dranken

  Broeders Gezondheidswinkel - Koude dranken

  Gezond drinken

  Gezond drinken is essentieel voor uw gezondheid. Er zijn ontzettend veel vervangers voor de dranken die vol staan van de suikers. Gezonde dranken die er qua smaak er niet op achteruit zijn gegaan. Het assortiment van gezonde drankjes is erg gevarieerd, van bessensap tot cola. Gezond drinken is goed voor uw gezondheid en helpt u om op gewicht te blijven.

  Wilt u graag gezond drinken, maar weet u niet precies hoe u moet beginnen? Geen probleem, stel uw vragen dan gerust aan de medewerkers van Broeders Gezondheidswinkel. Met het juiste advies kan u daarna gemakkelijk uw eigen gezonde dranken kiezen.

 • Koffie / Thee

  Broeders Gezondheidswinkel - Koffie - Thee

  Groene koffie en Groene thee 

  Groene koffie en groene thee, het zijn twee waardige gezonde vervangers voor reguliere koffie en thee. Bij de ‘gewone’ koffiebonen komen er ongeveer 700 verschillende chemische stoffen aan te pas en bij biologische koffie niet. Het chemische productieproces van gewone koffie en thee zijn dus niet goed voor uw gezondheid. Groene koffie en groene thee zijn daarom steeds populairder aan het worden. 

  Wilt u groene thee kopen of groene koffie kopen? Dan bent u bij Broeders Gezondheidswinkel aan het juiste adres! Onze gezondheidswinkel heeft een uitgebreid aanbod aan groene thee en groene koffie. 

  Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld het productieproces van groene thee of groene koffie? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

  Groene thee kopen?

   

  Groene thee is gezond én lekker. De voordelen voor de gezondheid: vetverbranding, kankerpreventie, beter gewichtsverlies, antivirale effecten en het tegengaan van rimpels. Groene thee is een product dat het vetmetabolisme verbetert, het vermindert de eetlust en zorgt voor een betere stofwisseling. Bij gewone thee worden de bladeren gedroogd en geoxideerd waarna de smaak wordt bepaald. Bij groene thee worden de bladeren niet geoxideerd waardoor het water in uw tas groen kleurt.

   

  Groene koffie kopen?

   

  Groene koffie is veel gezonder dan gewone koffie. Bij groene koffie worden de koffiebonen niet geroosterd. Tijdens het roosteren van de koffie ontstaan er maar liefst 700 chemische stoffen en verdwijnen heel wat gezonde voedingsstoffen van de koffie. Zo blijven veel gezonde voedingsstoffen behouden bij groene koffie. Bovendien heeft groene koffie heel wat doeleinden: vetverbranding, lagere bloeddruk, minder eetlust en meer energie.

   

  Meer weten?

   

  Heeft u nog vragen over groene koffieof wilt u groene thee kopen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.