Merken

Bekeken producten

Instant miso soep wit 7 gram

893222

Miso is een gefermenteerde pasta op basis van sojabonen, zout en meestal nog een graansoort

Meer details

Inhoud: 10x7g
Merk: Terrasana

€ 6.15 incl. btw

Specificaties

Inhoud 10x7g
Merk Terrasana

Meer informatie

Miso is een gefermenteerde pasta op basis van sojabonen, zout en meestal nog een graansoort Als basisproduct binnen het Japanse voedingspatroon wordt miso in de eerste plaats in soepen gebruikt, in combinatie met zee- en tuingroenten.

TerraSana instant misosoep is ideaal voor onderweg en op vakantie. Op ieder terras kun je wel heet water bestellen, instant miso erbij en genieten maar. Na fysieke inspanning heeft je lichaam behoefte aan mineralen en suikers. Instant misosoep voorziet in beide. Daarom is het een uitstekend alternatief naast frisdranken en fruitsappen. Met misosoep herstelt je lichaam snel na fysieke of mentale inspanning. TerraSana instant misosoep is een gezond en snel alternatief voor mensen die veel op de weg zitten. Het houdt je scherp!

Ingrediënten:
Shiro miso poeder (SOJABONEN, rijst, zout), dextrine (tapioca, zoete aardappel, aardappel), zeezout, wakame, lente ui, uipoeder, kombupoeder, shiitakepoeder, gistextract

Voedingswaarde per 100g

Energie (kJ) 1111 kJ
Energie(kcal) 264 kcal
Eiwit totaal 21,9 g
Koolhydraten totaal 27.6 g
Suikers 3,4 g
Vet totaal 4,7 g
Vet verzadigd 1,0 g
Voedingsvezel 11,9 g
Natrium 9590 mg
Zout 24,0 g


Gebruik
De TerraSana instant misosoep is ideaal voor onderweg en op vakantie. Op ieder terras kun je wel heet water bestellen. Instant miso erbij en genieten maar. Ook na fysieke inspanning doet een misosoep goed. Een uitstekend alternatief voor frisdranken en fruitsappen!

Distributeur
TerraSana
Postbus 70
2450 AB LEIMUIDEN