Merken

Bekeken producten

Teff mix bruin

887886

Teff mix bruin glutenvrij Glutenvrije biologische teffmix bruin, geschikt voor diverse toepassingen. Teff bevat langzaam verteerbare koolhydraten en zit boordevol voedingsvezels.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

Inhoud: 450g
Merk: Lieke Is Vrij

€ 3.99 incl. btw

Specificaties

Inhoud 450g
Merk Lieke Is Vrij

Meer informatie

Teff mix bruin glutenvrij

Glutenvrije biologische teffmix bruin, geschikt voor diverse toepassingen. Teff bevat langzaam verteerbare koolhydraten en zit boordevol voedingsvezels.

Ingredienten:
Maïszetmeel*, Rijstebloem*, Aardappelzetmeel*, Teff* (12%), Verdikkingsmiddel: guarpitmeel*, Maïsmeel*, EIWITPOEDER*, Steenzout
Kan sporen bevatten van soja, melk, noten, lupine en sesam.
* Biologisch (NL-BIO-01)

Voedingswaarden per 100 gram:

Energie: 1363 kJ
Energie: 325 kcal
Vet: 0,7 gram
 waarvan verzadigd 0,1 gram
Koolhydraten 70,7 gram
 waarvan suikers 1,2 gram
Voedingsvezels 7,1 gram
Eiwitten 4,5 gram
Zout 1,8 gram

Gebruik: 
Bereiding deeg: 
Een zakje droge gist (7g) of 30 gram verse gist in 440 ml handwarm water oplossen, daarna de meelmix langzaam toevoegen. Optioneel: vervang het water door melk en voeg 30 gram suiker toe. Dit geeft een wat zoetere smaak en meer kleur aan het brood.

In de broodbakmachine: 
Bovenstaand deeg bakken op het standaardprogramma (duurt ca. 3 uur)

In de oven:
Bovenstaand deeg 3-4 min. goed kneden en 20g zonnebloemolie toevoegen. Bakvorm (1000ml) invetten, deeg erin doen en afdekken met vochtige keukendoek of folie. 30-40 min. op een warme plek laten rijzen, folie/keukendoek verwijderen en deeg met water of koffiemelk bestrijken. 40 minuten afbakken op 180 °C (hetelucht) of 200°C (conventionele oven).

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren

Fabrikant:
Udea BV
Doornhoek 4040
5465 TD Veghel