Catalogus

Geactiveerde filters:
Merk

Merken

Voeding Dagelijks 

Subcategorieën

 • Beleg

  Broeders Gezondheidswinkel - Beleg

  Gezond beleg

  Gezond beleg is voor de bewust levende consument erg belangrijk. Bij Broeders Gezondheidswinkel heeft u de keus uit een ruim en gevarieerd biologisch beleg assortiment. Wat is er allemaal gezond op brood? Het gehele assortiment!

  Heeft u vragen over gezond beleg? Neem dan contact met ons op!

 • Honing

  Broeders Gezondheidswinkel - Honing

  Biologische honing

  Biologische honing is een goede vervanger voor de honing die vol met toegevoegde suikers zit. Het is een dagelijkse voeding die onder strikte voorwaarden wordt geproduceerd en staat daarom garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Naast het feit dat biologische honing beter is voor u met de juiste suikers, wordt er gezegd dat de smaak veel uitgesprokener is. De allerlekkerste honing komt van de biologische imker zelf.

  Wilt u biologische honing kopen? Broeders Gezondheidswinkel biedt voor iedereen de juiste honing aan. U kan biologische honing online bestellen in onze webshop. 

  Heeft u nog vragen over de voordelen van biologische honing voor uw gezondheid? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

  Wat is biologische honing?

  Biologische honing komt uit gebieden waar geen industrie, snelwegen of biologische landbouw in een straal tot 5 à 7 kilometer voorkomen. Daarnaast halen de bijen hun nectar uit natuurgebieden, zo overwinteren ze zelfs op hun eigen honing. De smaak van biologische honing is veel uitgesprokener daar biologisch gehouden bijen niet bijgevoerd zijn met suikerwater en honing die koud verwerkt wordt.

  De voordelen van biologische honing

  Biologische honing helpt niet enkel om de bloedsuikerspiegel te controleren, maar ook om de hoest te stillen. Dankzij zijn antioxidanten beschermt honing tegen kanker en hart- en vaatziekten. Ook houdt biologische honing de darmflora in balans door zijn probiotica.

  Verschil tussen gewone en biologische honing

  Het grootste verschil met gewone honing is dat biologische imkers schadelijke varroamijten (ook wel uitwendige parasieten die voorkomen op insecten genoemd) uit hun biologische honing verwijderen met de hand, en niet met synthetische antibiotica.

 • Koek

  Broeders Gezondheidswinkel - Koek

  Gezonde koekjes

  Gezonde koekjes zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Een koekje tijdens de koffie is ontzettend lekker, maar ook als tussendoortje is een koekje soms noodzakelijk. Echter is het jammer dat deze koek heel wat verkeerde suikers bevat. Gezonde koekjes zijn dé oplossing.

   Deze gezonde koekjes, ook wel beter gekend als bio koekjes, zijn dan ook beschikbaar in het grote assortiment van Broeders Gezondheidswinkel. Meer weten over onze gezonde koekjes? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Gezonde koekjes: het aanbod

  Bij Broeders Gezondheidswinkel kunt u ook terecht voor glutenvrije- en lactosevrije koekjes. Deze gezonde koekjes zijn geschikt voor mensen die lijden aan coeliakie. Ook speltkoekjes vindt u terug in ons aanbod!

  Naast gezonde koekjes vindt u in het aanbod aan dagelijkse voeding ook nog biologische honing en gezond beleg. Bent u benieuwd naar bijvoorbeeld de samenstelling van deze bio koekjes? Stel uw vraag dan gerust aan de medewerkers van Broeders Gezondheidswinkel.

per pagina
Toont 1 - 12 van de 3173 items
Toont 1 - 12 van de 3173 items