Merken

Verzorging 


Broeders Gezondheidswinkel - Verzorging

Persoonlijke verzorging

Persoonlijke verzorging is wel het minste wat u terug kunt doen voor uw lichaam. Onderschat lichaamsverzorging niet, uw lichaam is namelijk uw kostbaarste bezit. Bij Broeders Gezondheidswinkel vindt u alle producten om uw lichaam zelf optimaal te verzorgen. Heeft u de voorkeur voor natuurlijke lichaamsverzorging? Geen probleem, ook hiervoor kunt u terecht bij Broeders.

Voor vragen over persoonlijke verzorging kunt u contact opnemen!
Subcategorieën

 • Baby/Peuter

  Broeders Gezondheidswinkel - Baby - Peuter

  Babyproducten - Babyverzorging 

  Een goede hygiëne van uw baby is van groot belang. U wilt uw baby verzorgen met de beste verzorgingsproducten en dat is logisch. Broeders Gezondheidswinkel biedt een groot aanbod aan babyproducten, zowel voor de huid als voor het haar. Babyproducten online kopen doet u bij Broeders Gezondheidswinkel. 

  Meer weten over onze babyproducten voor uw babyverzorging? Neem vrijblijvend contact op met de medewerkers van Broeders Gezondheidswinkel.

  Veilige verzorgingsproducten voor baby’s 

  Uw kindje verdient de beste baby verzorgingsproducten. Vlak de geboorte van het kleintje droogt de huid snel uit. Verzorg uw baby daarom met de juiste babyproducten. Gebruik de eerste maanden nog geen zeep want dat droogt de huid uit. Het toevoegen van een paar druppels babyolie is al een eerste stap want babyolie hydrateert en voedt de huid. Gegarandeerd een zacht babyhuidje

  Na zo’n 4 maanden schakelt u het best over op andere babyverzorging. Was uw baby met milde zeep, na het drogen kunt u uw baby insmeren met een speciale bodylotion voor baby’s.

   

  Babyproducten: het aanbod 

  De juiste babyverzorging is van groot belang voor het comfort en welzijn van het kindje. Van babyzeep tot badolie, lichaamsmelk en babyolie. Het assortiment van babyproducten bestaat niet alleen uit verzorgingsproducten voor baby’s, maar u vindt er ook genoeg andere accessoires en speeltjes. Bij Broeders Gezondheidswinkel bent u dus aan het juiste adres voor de beste babyproducten.

   

 • Lichaamsverzorging

  Broeders Gezondheidswinkel - Lichaamverzorging

  Lichaamsverzorging

  Lichaamsverzorging is ontzettend belangrijk. Door uw huid goed te verzorgen blijft hij schoon en bent u veel minder vatbaar voor bacteriën en schimmels. Niet alleen voor uzelf is het prettig wanneer uw lichaamsverzorging goed is, ook voor anderen maakt het het een stuk aangenamer om met u om te gaan. U kunt er voor kiezen om uzelf schoon te houden met natuurlijke lichaamsverzorging. Het is een afweging die u moet maken, gelukkig biedt Broeders Gezondheidswinkel het u allebei.

  Over de juiste lichaamsverzorging valt te twisten, bij vragen kunt u dan ook altijd terecht bij een van de medewerkers.

 • Handen/voeten/benen

  Broeders Gezondheidswinkel - Handen-Voeten - benen

  Handen-, voeten- en beenverzorging

  Door de juiste verzorging van uw handen, voeten en benen voelt u zichzelf een stuk beter. Wanneer bijvoorbeeld uw handen goed aanvoelen en er verzorgd uitzien, zal een eerste indruk altijd beter zijn. Doordat u dagelijks op uw voeten loopt, is het belangrijk dat uw voeten goed verzorgd zijn en elke morgen weer klaar om u de hele dag overal naar toe te vervoeren. Doordat Broeders Gezondheidswinkel begrijpt hoe belangrijk dit allemaal voor u is, zijn de producten al jaren een vast assortiment.

  Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Haarverzorging

  Broeders Gezondheidswinkel - Haarverzoging

  Betrouwbare haarverzorgingsproducten

   

  Er is een reden waarom de verzorgingsindustrie zoveel om handen heeft. Uit onderzoek blijkt namelijk dat we maar liefst twee jaar van ons leven bezig zijn met ons uiterlijk en onze gezondheid. Uw kapper kent u ongetwijfeld bij naam. Bedenk zelf maar eens hoe vaak u er al geweest bent.

   

  Uw kapsel is u dierbaar. Zijn we echt niet tevreden met het resultaat van een kappersbezoek, dan vrezen we meteen voor eventuele reacties. Uiteraard wil u kunnen vertrouwen op haarverzorgingsproducten. Een nieuwe kleur of stijl kan u een erg goed gevoel geven, maar wat hebt u daaraan als de producten die u gebruikt meer schade aanrichten dan goed doen op lange termijn? Net daarom zit u goed bij Broeders Gezondheidswinkel.

  Alle soorten haarverzorgingsproducten

  Bij ons kan u terecht voor producten voor zowel gewone als voor natuurlijke haarverzorging. Alles van haarmaskers en conditioners tot bleekproducten als waterstofperoxide vindt u in ons gamma. Maar ook shampoos, haarcrèmes, gels, wax, sprays en nog veel meer.

   

  Bestel uw haarverzorgingsproducten makkelijk online en ontvang ze binnen 1 tot 2 werkdagen aan huis. Wist u trouwens dat we uw bestelling gratis verzenden bij een totale aankoopwaarde vanaf €100?

   

  Ontdek ook onze andere verzorgingsproducten zoals ons aanbod cosmetica, mondverzorging, lichaamsverzorging en alles voor baby’s en peuters. 

   

  Meer weten?

  Hebt u vragen over een van onze producten of wil u meer weten over Broeders Gezondheidswinkel? Stel ons gerust uw vraag, we helpen u met plezier op weg.

   

 • Mondverzorging

  Broeders Gezondheidswinkel - Mondverzorging

  Mondverzorging 

  Mondverzorging is ontzettend belangrijk, het is de basis van een gezonde mond. Door de juiste mondhygiëne heeft u op veel punten een stapje voor. Wanneer uw tanden slecht verzorgd worden, kunnen er allerlei infecties optreden waar niemand op zit te wachten. 

  Broeders Gezondheidswinkel weet hoe belangrijk mondverzorging is en daarom vindt u in het uitgebreid assortiment aan mondhygiëne tal van producten om uw mond gezond te houden. Meer weten over onze producten voor een goede mondverzorging? Neem vrijblijvend contact op met Broeders Gezondheidswinkel.

  Een goede mondhygiëne 

  Elk contact met iemand start met een glimlach of gesprek. Deze eerste indruk kunt u maar één keer maken. Een slechte adem kan bijvoorbeeld erg vervelend zijn wanneer u in gesprek bent met iemand. Het kan mensen afschrikken, maar een gebit met mooie sterke witte tanden kan er voor zorgen dat u een streepje voor heeft op anderen. Een mooi gebit geeft zelfvertrouwen!

  Naast de invloed van een goede mondverzorging tegenover anderen, is het ook van belang voor uw eigen gezondheid.  Uw tanden zijn kostbaar en u kunt ze ongetwijfeld niet missen. Met een goede mondhygiëne vermijdt u onder andere mondziekten en gaatjes in de tanden.

   

  Het aanbod aan mondverzorging 

  Een stralend gebit begint bij een goede mondverzorging. Het aanbod aan mondhygiëne bij Broeders Gezondheidswinkel is groot. Van mondsprays tot tandpasta, mondwater, tandenborstels en nog zoveel meer.

  Naast mondverzorging vindt u in het aanbod aan persoonlijke verzorging ook nog producten voor haarverzorging, lichaamsverzorging, wondverzorging, cosmetica en verzorging voor handen, voeten en benen.

 • Scheren/ontharen

  Broeders Gezondheidswinkel - Scheren - Ontharen

  Scheren en ontharing

  Het scheren en de ontharing van uw lichaam zijn erg belangrijk, voor zowel de vrouw als de man. Bent u op zoek naar producten die u het beste helpen bij het scheren of het ontharen van uw lichaam? Dan bent u bij Broeders Gezondheidswinkel aan het juiste adres. Vragen over onze scheer- en ontharingsproducten voor uw lichaam? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Scheren en ontharing: het aanbod

  Broeders biedt met een ruim assortiment voor iedereen de juiste scheer- en ontharingsproducten aan: van een scheergel tot een ladyshape en scheermesjes. Ook voor scheerschuim, ontharingscrèmes, hars en epilatoren kunt u bij ons terecht.

  Naast producten voor het scheren en ontharen vindt u in het aanbod aan persoonlijke verzorging ook nog producten voor haarverzorging, mondverzorging, lichaamsverzorging, babyverzorging en wondverzorging.

   

 • Zoncosmetica

  Broeders Gezondheidswinkel - Zoncosmetica

  Zoncosmetica 

  Zoncosmetica is een van de belangrijkste vormen van persoonlijke verzorging van zodra de zon schijnt. Het aanbod bestaat uit veel meer dan enkel de gewone zonnecrème, maar ook uit zelfbruiners, snelbruiners, after sun en zonnebankcrème. Door het gebruik van zoncosmetica kunt u uw huid veel beter beschermen tegen de zon en krijgt u een mooie bruine huid zonder hiervoor veel in de zon te moeten zitten. 

  Wilt u zonnecrème kopen? Broeders Gezondheidswinkel biedt een ruim assortiment van zoncosmetica. U kan uw zonnecrème online bestellen in onze webshop. 

  Heeft u nog vragen over ons aanbod aan zonnecrème, zelfbruiner, snelbruiner, after sun of zonnebankcrème? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

  Zonnecrème

  Zonnecrème beschermt uw huid tegen huidveroudering en verbranden. Langdurig zonnebaden zonder het gebruik van zonnecrème kan bovendien zelfs huidkanker veroorzaken. 

  Bij het kiezen van een zonnecrème let u vooral goed op de beschermingsfactor. De beschermingsklassen zijn als volgt opgedeeld: een lage bescherming (SPF 6-10), een gemiddelde bescherming (SPF 15-20-25), een hoge bescherming (30-50) en een zeer hoge bescherming (50+). Kinderen hebben een huidtype dat niet bruint, smeer hen daarom ook in met een zonnecrème met hoge of zeer hoge beschermingsfactor. Daarnaast staat er op het etiket vermeld of de zonnecrème beschermd tegen UV-A straling, dit zou de veroudering van uw huid versnellen. 

  Hoe gebruikt u zonnecrème het best? Op vakantie smeert u ten minste 15 à 30 minuten voordat u naar buiten gaat, zonnecrème op. Denk ook aan de meest kwetsbare zones zoals de oren, de neus, de rugkant van uw voeten, de okselholten, de halsuitsnijding en de lippen. Gedurende de dag smeert u uw huid om de twee uur in zolang u in de zon blijft. Wanneer u gaat zwemmen, moet u na het verlaten van het zwembad uzelf opnieuw insmeren. Gaat u op vakantie aan zee, dan vermijdt u het best de zon tussen 11 en 16 uur. Op deze momenten zijn de zonnestralen het meest schadelijk. 

  Snelbruiner en zelfbruiner

  Zelfbruiner is veiliger dan een gebruinde huid door het zonnebaden. Deze zelfbruiner wordt op uw huid aangebracht en geeft uw huid tijdelijk een bruine kleur. Na ongeveer 30 dagen is de bruine kleur volledig verdwenen, breng daarom wekelijks of om de 2 weken de zelfbruinende crème opnieuw aan. 

  Snelbruiners geven uw bruining een boost. Het zijn bijvoorbeeld sprays die op uw huid gespoten kunnen worden zonder dat er UV-straling nodig is. Er zijn ook bruiningcapsules of zonneolies die de bruining versnellen bij blootstelling aan zonlicht

  After sun

  Na een hele dag zonnebaden kan uw huid uitgedroogd geraken. Daarom is het aangeraden om ’s avonds after sun aan te brengen. Deze producten hydrateren uw huid waardoor de vochtbalans op peil wordt gebracht. Bovendien blijft uw bruine kleur langer dankzij after sun! 

  Zonnebankcrème

  Bescherm uw huid onder de zonnebank net zoals u in de zon ook zonnecrème gebruikt. Een zonnebankcrème ondersteunt het bruiningsproces en beschermt uw huid tegen veroudering en uitdroging. Deze crèmes bevatten geen UV-filters en bieden daarom ook geen bescherming in de zon. Breng een zonnebankcrème aan zowel vóór als na het gebruik van een zonnebank. 

 • Cosmetica

  Broeders Gezondheidswinkel - Cosmetica

  Cosmetica

  Cosmetica is voor vrijwel iedereen een van de belangrijkste productgroepen in hun leven.
  Gelukkig maar, want zonder het gebruik van bepaalde cosmetica zouden veel mensen zich een stuk minder prettig voelen. Broeders Gezondheidswinkel biedt u met groot assortiment de cosmetica die u zoekt. Op het gebied van natuurlijke cosmetica is Broeders uiteraard ook aanwezig. Bekijk het assortiment en zie zelf wat voor natuurlijke cosmetica Broeders te bieden heeft!

  Met vragen kunt u uiteraard altijd bij Broeders terecht.

 • Wondverzorging

  Broeders Gezondheidswinkel - Wondverzorging

  Wondverzorging 

  Een goede wondverzorging is belangrijk. Iedereen krijgt wel eens een open wonde of schaafwonde en dat is niet te voorkomen. Echter is het wel van belang om nadien de schaafwonde te behandelen met een goede verzorging

  Broeders Gezondheidswinkel weet hoe belangrijk wondverzorging is en daarom biedt het met een uitgebreid assortiment alle producten om uw wonden goed te verzorgen. Meer weten over onze producten voor wondverzorging? Neem vrijblijvend contact op met Broeders Gezondheidswinkel.

  Een goed wondverzorging

  Bent u gevallen, heeft in uw eigen vinger gesneden of bent u gebeten door een huisdier? De wondverzorging moet meteen op een correcte manier gebeuren. Het desinfecteren van de open wonde zorgt ervoor dat de bacteriën geen vrij spel krijgen. 

  Dankzij deze wondverzorging moet de wonde in een optimale toestand komen zodat de genezing het snelst gaat. Zo goed als alle wondjes zijn onschuldig, maar wanneer het niet behandeld wordt kan het grote gevolgen hebben. 

  Wondverzorging in 3 stappen

  Het verzorgen van een wonde bestaat altijd uit drie belangrijke stappen:

  1.       Reinig de wonde: Spoel de wonde uit met water en dep voorzichtig droog
  2.       Desinfecteer de wonde: Ontsmet de wonde
  3.       Bescherm de wonde: Dek de wonde af met een pleister of verband

   

  Het aanbod aan wondverzorging 

  Naast wondverzorging vindt u in het aanbod aan persoonlijke verzorging ook nog producten voor haarverzorging, lichaamsverzorging, mondverzorging, cosmetica en verzorging voor handen, voeten en benen.