Catalogus

Geactiveerde filters:
Beschikbaar

Merken

Overig 


Broeders gezondheidswinkel - Overig

Overal in thuis

Het assortiment van Broeders Gezondheidswinkel reikt ver. In deze categorie kunt u terecht voor veel verschillende uithoeken van het assortiment, van producten voor uw dieren tot producten voor als u op reis gaat. Door dit uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils en kunt u altijd slagen.

Mist u iets of heeft u een vraag? Laat het ons horen!
Subcategorieën

 • Afslank/dieetmiddelen

  Broeders Gezondheidswinkel - Afslank - Dieetmiddelen

  Afslankmiddelen 

  Afslankmiddelen zijn voor duizenden afvallers een aangenaam hulpmiddel. Door het gebruik van verschillende afslankproducten wordt het gezond afvallen voor velen vergemakkelijkt. Er zijn echter veel verschillende soorten afslankproducten, van afslankpillen tot afslankgel. Iedereen heeft een eigen voorkeur voor zijn afslankproducten en gelukkig daarom beschikt Broeders Gezondheidswinkel over een uitgebreid assortiment van afslankmiddelen

  Bent u op zoek naar afslankmiddelen? Dan bent u bij Broeders Gezondheidswinkel aan het juiste adres! Onze gezondheidswinkel heeft een uitgebreid aanbod aan afslankmiddelen, voor ieder wat wils! 

  Heeft u nog vragen over onze afslankmiddelen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers

  Afslankmiddelen voor gezond afvallen 

  Afslankmiddelen zijn effectieve hulpmiddelen bij het afslanken. Naast groene thee en groene koffie zijn ook afslankmiddelen erg geliefd voor gezond afvallen. Tijdens het afvallen is het belangrijk om goed te blijven eten om zo uw dagelijkse vitamines op te nemen. Zo vindt u maaltijdvervangers, speciale voeding, tussendoortjes, voedingssupplementen en crèmes in ons aanbod afslankmiddelen.

  Maaltijdvervangers 

  Een populaire ondersteuning tijdens een dieet zijn maaltijdvervangers. Deze zijn handig in gebruik, u kan de afgemeten maaltijden met de juiste voedingsstoffen makkelijk vervangen of toevoegen.

  Tussendoortjes 

  Naast onze maaltijdvervangers vindt u bij Broeders Gezondheidswinkel ook gezonde tussendoortjes in de vorm van afslankrepen.

  Voedingssupplementen 

  Voedingssupplementen zijn een gekende aanvulling tijdens het afvallen. Niet iedereen neemt voldoende vitaminen op tijdens een dieet. Met onze voedingssupplementen kunt u geleidelijk gezond afvallen

  Meer weten? 

  Heeft u nog vragen over deze afslankmiddelen? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

 • Diabetes

  Broeders Gezondheidswinkel - Diabetes

  Diabetes

  Diabetes is een hele moeilijke en moeizame ziekte. Wanneer je bekend bent met de ziekte zijn de symptomen van diabetes duidelijk merkbaar. Het is bij een persoon namelijk goed te merken wanneer de suikerspiegel verkeerd staat. Het moeilijke bij diabetes is echter om zelf deze suikerspiegel constant op de juiste hoogte te houden. Broeders Gezondheidswinkel is bekend met diabetes en de winkel is daarom goed voorzien van producten om uw lichaam optimaal te kunnen helpen.

  Bij eventuele vragen over bijvoorbeeld de symptomen van diabetes kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.

 • Gezondheidsproducten

  Broeders Gezondheidswinkel - Gezondheidsproducten

  Gezondheidsproducten

  Gezondheidsproducten zijn geen geneesmiddelen, echter kunnen gezondheidsproducten wel bijdragen aan een betere gezondheid. Broeders Gezondheidswinkel biedt met een ruim assortiment aan gezondheidsproducten voor iedereen een product die u kan helpen. Van wierook tot verschillende folders over gezondheid, Broeders heeft het.

  Voor vragen over de gezondheidsproducten van Broeders kunt u altijd contact opnemen.

 • Sport/beweging

  Broeders Gezondheidswinkel - Sport - Beweging

  Sportproducten

  Voor, tijdens en na het sporten zijn er altijd producten die u kunt of zelfs moet gebruiken in sommige gevallen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een energiereep tijdens het sporten, een spierverwarmer voor het sporten of een cold pack voor na het sporten. Broeders Gezondheidswinkel heeft alle producten in het ruime assortiment om u te helpen bij de sport.

  Stel uw vraag direct wanneer u meer wilt weten.

 • Reizen

  Reisproducten

  Wanneer u op reis gaat, zal u enige voorbereiding moeten treffen. Wanneer u op reis gaat kunt u namelijk nooit alles meenemen wat u thuis gebruikt, veelal omdat de reguliere producten te groot zijn om mee te nemen. Daarom zijn er voor heel veel producten speciale reisverpakkingen gemaakt, zodat deze ook op reis gebruikt kunnen worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tassenhouder of een mini insectenspray.

  Zijn er nog onduidelijkheden over de reisproducten? Neem dan gerust contact op.

 • Intiem
 • Huishoudelijk

  Broeders Gezondheidswinkel - Huishoudelijk

  Huishoudelijke artikelen

  Huishoudelijke artikelen zijn ook bij Broeders Gezondheidswinkel aanwezig in het assortiment. Van afwasmiddel tot toiletpapier, voor al uw huishoudelijke producten kunt u terecht. Zoals u van Broeders Gezondheidswinkel gewend bent, zijn ook van de huishoudelijke artikelen veel ecologische producten aanwezig.

  Voor vragen over de verschillende huishoudelijke artikelen kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.

 • Hygiene/Papier

  Broeders Gezondheidswinkel - Hygiene

  Van keukenpapier tot inlegkruisjes

  In deze categorie wordt duidelijk hoe uitgebreid het assortiment van Broeders Gezondheidswinkel is. Van keukenpapier tot inlegkruisjes, Broeders heeft het allemaal. Broeders heeft niet enkel de reguliere inlegkruisjes, het beschikt bijvoorbeeld ook over handdoeken. Bent u benieuwd naar de producten? Neem dan gauw een kijkje in het assortiment!

  Voor eventuele vragen kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.v

 • Dieren

  Broeders Gezondheidswinkel - Dieren

  Dierengezondheid

  Dierengezondheid is steeds beter zelf te regelen. Hiermee wordt bedoeld dat diergeneesmiddelen makkelijker verkrijgbaar is dan vroeger en er niet altijd meer een dierenarts geraadpleegd hoeft te worden. Diergeneesmiddelen (of dieren medicijnen) zijn er in allerlei soorten, vormen en maten. Net als bij de geneesmiddelen voor mensen, is er voor elke kwaal wel iets. Broeders Gezondheidswinkel heeft met een ruim assortiment aan producten voor dierengezondheid voor iedere kwaal een oplossing.

  Voor advies over dierengezondheid kunt u altijd contact opnemen!