Catalogus

Geactiveerde filters:
Merk

Merken

Mondverzorging 


Broeders Gezondheidswinkel - Mondverzorging

Mondverzorging 

Mondverzorging is ontzettend belangrijk, het is de basis van een gezonde mond. Door de juiste mondhygiëne heeft u op veel punten een stapje voor. Wanneer uw tanden slecht verzorgd worden, kunnen er allerlei infecties optreden waar niemand op zit te wachten. 

Broeders Gezondheidswinkel weet hoe belangrijk mondverzorging is en daarom vindt u in het uitgebreid assortiment aan mondhygiëne tal van producten om uw mond gezond te houden. Meer weten over onze producten voor een goede mondverzorging? Neem vrijblijvend contact op met Broeders Gezondheidswinkel.

Een goede mondhygiëne 

Elk contact met iemand start met een glimlach of gesprek. Deze eerste indruk kunt u maar één keer maken. Een slechte adem kan bijvoorbeeld erg vervelend zijn wanneer u in gesprek...

Broeders Gezondheidswinkel - Mondverzorging

Mondverzorging 

Mondverzorging is ontzettend belangrijk, het is de basis van een gezonde mond. Door de juiste mondhygiëne heeft u op veel punten een stapje voor. Wanneer uw tanden slecht verzorgd worden, kunnen er allerlei infecties optreden waar niemand op zit te wachten. 

Broeders Gezondheidswinkel weet hoe belangrijk mondverzorging is en daarom vindt u in het uitgebreid assortiment aan mondhygiëne tal van producten om uw mond gezond te houden. Meer weten over onze producten voor een goede mondverzorging? Neem vrijblijvend contact op met Broeders Gezondheidswinkel.

Een goede mondhygiëne 

Elk contact met iemand start met een glimlach of gesprek. Deze eerste indruk kunt u maar één keer maken. Een slechte adem kan bijvoorbeeld erg vervelend zijn wanneer u in gesprek bent met iemand. Het kan mensen afschrikken, maar een gebit met mooie sterke witte tanden kan er voor zorgen dat u een streepje voor heeft op anderen. Een mooi gebit geeft zelfvertrouwen!

Naast de invloed van een goede mondverzorging tegenover anderen, is het ook van belang voor uw eigen gezondheid.  Uw tanden zijn kostbaar en u kunt ze ongetwijfeld niet missen. Met een goede mondhygiëne vermijdt u onder andere mondziekten en gaatjes in de tanden.

 

Het aanbod aan mondverzorging 

Een stralend gebit begint bij een goede mondverzorging. Het aanbod aan mondhygiëne bij Broeders Gezondheidswinkel is groot. Van mondsprays tot tandpasta, mondwater, tandenborstels en nog zoveel meer.

Naast mondverzorging vindt u in het aanbod aan persoonlijke verzorging ook nog producten voor haarverzorging, lichaamsverzorging, wondverzorging, cosmetica en verzorging voor handen, voeten en benen.

Lees meerper pagina
Toont 13 - 24 van de 1335 items
Toont 13 - 24 van de 1335 items