Merken

Bekeken producten

Chocolade wafels 3 x 2 stuks

883984

Deze lekkere uitgebalanceerde wafels zijn de ideale snacks voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.

Meer details

Inhoud: 3x2st
Merk: Kineslim

€ 11.25 incl. btw

Specificaties

Inhoud 3x2st
Merk Kineslim

Meer informatie

Kineslim Chocolade wafels

Rijk aan proteïnen.

Deze lekkere uitgebalanceerde wafels zijn de ideale snacks voor iedereen die een proteïnerijk voedingsprogramma wil volgen.

Proteine dieeten zijn rijk aan eiwitten en arm aan koolhydraten (sui­kers) en vetten, waardoor het lichaam verplicht wordt haar vetreserves aan te spreken voor de dagelijkse energie­voorziening. Dit leidt tot een zichtbare verandering van de vormen van het lichaam. De grootste verandering vindt plaats bij voorkeur plaats op de zones waar het meeste vet opgehoopt zit, De spiermassa blijft behouden wat een nor­male verbranding ten goede komt. Het resultaat is goed zichtbaar in de spiegel.

Hoogste kwaliteit
Dankzij het een hoogwaardig productieproces en uitgebalanceerde formules garandeert Kineslim u de hoogste kwaliteit volgens het purity+science label. Het geheim zit hem in de juiste proteïnemix HP+ High protein complex (uit melk, soja, ei, alfalfa, erwten) die door hun combinatie optimaal worden opgenomen door het lichaam. Maar ook de hoeveelheid proteïnen is essentieel. Overdosering zorgt voor een slechtere smaak, onderdosering voor een verlies aan doeltreffendheid. Daarom biedt Kineslim u de juiste dosering aan proteïnen voor maximaal resultaat met behoud van de spiermassa.

De Kineslim voordelen: 
• Proteïnediëten op maat
• Zeer eenvoudig in gebruik
• Lekker & gevarieerd
• Met toegevoegde Vitaminen & Mineralen

Ingredienten:
Eiwitmengeling (isolaat uit melkei­witten, gehydroliseerde gelatine, isolaat uit lactoserumeiwit), tarwe, soja, maïsbloem, palmolie en gemodificeerd palmitaat, cacaolikeur, suiker, fructose, emulgator (lecithine), cacaopoeder, erwteiwit, cacaoboter, vetstoffen uit melk, zonnebloemolie, wa­ter, zout, aroma’s, rijsmiddel (natriumbicarbonaat), zoetstof: sucralose Splenda®.

Bevat zoethout.

Allergenen:
Melk, soja, gluten en steenvruchten.

Chocoladewafel

1 wafel : 22,5 g

Gemiddelde analyse van de voedingswaarde

Nutritionele waarde 100 g 22,5 g
Energetische waarde 466 kcal 97 kcal
  1950 kJ 408 kJ
Eiwitten 35,8 g 7,5 g
Koolhydraten 31 g 6,5 g
- suikers 13,1 g 2,75 g
- trage suikers 17,9 g 3,75 g
Vetten 21,5 g 4,5 g
- verzadigde vetzuren 14,3 g 3 g
Voedingsvezels 2,4 g 0,5 g
Natrium 0,2 g 0,042 g

Proteïnerijke snack met zoetstoffen.
   
Nettogewicht :
6 x 22,5 g: 135 g

Gebruiksaanwijzing
1 of 2 wafels per dag als tussendoortje of in het kader van een proteïnerijk dieet. Drink een glas water bij elke wafel.

Gebruiksvoorzorgen:
Niet te gebruiken als enige voedingsbron. Te gebruiken in het kader van een voedingsdieet waarbij men voldoende drinkt (2L per dag). Proteïnerijke kuren niet langdurig volgen zonder professionele begeleiding.

Fabrikant:
Oce Bio 
Nijverheidstraat 96 
B-2160 Wommelgem

08-2014