Merken

Bekeken producten

Kruidenthee 6 protector

530149

Salus Kruidenthee 6 protector

Meer details

Inhoud: 15st
Merk: Salus

€ 5.15 incl. btw

Specificaties

Inhoud 15st
Merk Salus

Meer informatie

Salus Kruidenthee 6 protector

Over Salus   
Salus staat al sinds 1916 voor de hoogste kwaliteit natuurlijke vloeibare voedingssupplementen, tabletten, plantensappen en theeën. 

De strenge selectie begint al bij de teelt van de grondstoffen. Alle planten en kruiden die Salus gebruikt, zijn waar mogelijk biologisch, dus geteeld zonder kunstmest stoffen en chemische bestrijdingsmiddelen. De schoonste gebieden ter wereld zijn geselecteerd voor de Salus kruidentuinen. Eenmaal bij de fabriek in Duitsland aangekomen, vindt een grondige controle plaats van de inhoudsstoffen.

Ook tijdens het gehele productieproces vinden voortdurend controles plaats op zuiverheid en het gehalte aan actieve stoffen. Speciale productietechnieken zorgen voor het behoud van de werkstoffen in de kruiden en voorkomen dat het milieu onnodig belast wordt. Salus elixers, tabletten, plantensappen en theeën mogen dus gerust ‘de natuur in optima forma’ genoemd worden.

Ingrediënten:
Framboosblad (Rubus idaeus), meidoornblad en -bloem (Crataegus monogyna), meidoornbes (Crataegus monogyna), rozemarijnblad (Rosmarinus officinalis), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), pioenrozenbloem (Paeonia officinalis)

Voedingswaarde per 100 ml:

Caloriën 3 kJ / 1 kcal
Eiwitten 0 gram
Koolhydraten < 0,5 gram
Suikers < 0,5 gram
Vetten < 0,5 gram
  verzadigde vetten 0 gram
Voedingsvezels 0 gram
Artisjokblad 0,25 gram
Zout < 0,01 gram
  Per builtje
Meidoorn 0,98 gram
 Gebruik
Een theezakje in een kopje met vers gekookt water overgieten, 5-10 minuten laten intrekken, vervolgens het builtje verwijderen. 

‘s Morgens en ‘s avonds een kopje thee bij de maaltijd drinken. Tenzij anders geadviseerd: 2 tot 3 kopjes per dag drinken. De thee kan naar smaak gezoet worden.

Distributeur
Oce Bio Nederland
Postbus 5085 
5004 EB  Tilburg