Catalogus

Geactiveerde filters:
Beschikbaar

Merken

Diabetes 


Broeders Gezondheidswinkel - Diabetes

Diabetes

Diabetes is een hele moeilijke en moeizame ziekte. Wanneer je bekend bent met de ziekte zijn de symptomen van diabetes duidelijk merkbaar. Het is bij een persoon namelijk goed te merken wanneer de suikerspiegel verkeerd staat. Het moeilijke bij diabetes is echter om zelf deze suikerspiegel constant op de juiste hoogte te houden. Broeders Gezondheidswinkel is bekend met diabetes en de winkel is daarom goed voorzien van producten om uw lichaam optimaal te kunnen helpen.

Bij eventuele vragen over bijvoorbeeld de symptomen van diabetes kunt u altijd terecht bij een van onze medewerkers.
Subcategorieën

 • Hulpmiddelen

  Broeders Gezondheidswinkel - Hulpmiddelen

  Diabetes hulpmiddelen

  Diabetes hulpmiddelen zijn voor veel diabeten een oplossing. Zeker voor de wat oudere garde zullen de zo geheten diabetes sokken een oplossing zijn voor de zo geheten diabetes voeten. Deze hulpmiddelen zijn zeker geen overbodige luxe, Broeders Gezondheidswinkel realiseert zich dit en heeft de diabetes sokken daarom al jaren in het vaste assortiment. De diabetes sokken zijn er in verschillende kleuren en alle maten, daarom is er voor iedereen het juiste paar sokken.

  Heeft u nog vragen over de verschillende diabetes hulpmiddelen? Laat het ons horen.

 • Overig Diabetes

  Broeders Gezondheidswinkel - Overig Diabetes

  Noodkaarten

  Het is belangrijk dat mensen u altijd kunnen helpen wanneer er iets niet goed met u gaat. Een geweldige uitvinding hiervoor is de noodkaart. Dit is een klein kaartje die laat zien dat u bijvoorbeeld diabetes hebt. Hier staat dan bij vermeld wie er gebeld moet worden voor het juiste advies. Door deze kaartjes kunnen de juiste mensen gelijk gebeld worden en hiermee kan veel ellende voorkomen worden.

  Zijn er nog onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

 • Testmaterialen

  Broeders Gezondheidswinkel - Testmaterialen

  Diabetes test

  Diabetes test, een ander woord voor de bloedsuikertest. Zoals het woord bloedsuikertest zegt, ben je hierbij je bloedsuiker aan het meten en vervolgens aan het kijken of er iets aan veranderd moet worden. Je test dus als het ware of je bloedsuiker op de juiste hoogte zit. De gouden regel: meten is weten, is hierbij van toepassing. Iemand met diabetes is constant bezig met het checken van zijn suikerspiegel, een diabetes test is voor iemand met diabetes dan ook een gewoonte geworden. Broeders Gezondheidswinkel heeft met haar uitgebreide assortiment voor elke diabeet altijd de juiste spullen in huis om de bloedsuiker te kunnen meten.

  Heeft u nog meer vragen over de diabetes test? Onze medewerkers staan altijd voor u klaar.

 • Verzorging

  Broeders Gezondheidswinkel - Verzorging

  Diabetes en verzorging

  Het lichaam van iemand met diabetes heeft een betere verzorging nodig dan van iemand zonder diabetes. Broeders Gezondheidswinkel weet dit en heeft daarom verschillende producten om uw huid optimaal te verzorgen. Wanneer u last heeft van de zo geheten diabetes voeten is er in het assortiment van Broeders de juiste crème te vinden om uw voeten optimaal te verzorgen. Er zijn verschillende crèmes beschikbaar, voor zowel het herstellende als het preventieve aspect.

  Voor vragen kunt u contact opnemen.

 • Voeding

  Broeders Gezondheidswinkel - Voeding

  Diabetes voeding

  Bij diabetes voeding wordt erg veel gelet op het aantal koolhydraten. Het aantal koolhydraten dat je eet is bepalend voor de medicatie die je er vervolgens voor toe moet dienen. Bij bijvoorbeeld koolhydraatarme voeding zijn er minder medicijnen nodig dan bij koolhydraatrijke voeding. Voor een diabeet is dit erg belangrijk en Broeders Gezondheidswinkel heeft met een ruim assortiment aan diabetes voeding voor iedereen de juiste voeding.

  Heeft u nog meer vragen over de diabetes voeding? Neem dan gerust contact op.