BESTELLEN

Als u een product wilt bestellen, kunt u eenvoudig zoeken naar bepaalde producten door in de zoekbalk bovenin het scherm te zoeken op:

  • naam van het product 
  • merk van het product
  • trefwoord m.b.t. het product

U kunt het zoeken verder verfijnen door vervolgens op ‘merk’ en/of ‘prijs’ te selecteren.

Product gevonden:
Als u het gewenste product heeft gevonden, dan kunt u dat bestellen door op de button ‘plaats in winkelwagen’ te drukken. Als u meer dan 1 stuks wilt bestellen, kunt u dat in het volgende scherm aangeven door in het veld 'aantal' het gewenste aantal in te vullen. Als u nog één of meerdere andere producten wil toevoegen aan uw bestelling, klikt u op de button ga verder met winkelen. 

Afrekenen:
Als u bestelling compleet is, klikt u op de button ‘ga door naar afrekenen
’. Op het volgende scherm kunt u uw bestelling afronden. Indien u eenmalig wilt bestellen, dan kunt u volstaan met naam-, adres- en contactgegevens in te vullen. Indien u een account heeft of er eentje aan wil maken, is dat mogelijk. Daarna kunt u kiezen om uw bestelling op uw thuisadres (of eventueel een ander gewenst afleveradres) te laten bezorgen of om uw bestelling gratis in de winkel op te komen halen.  

Betalen:
Vervolgens kunt u voor één van de betalingsmogelijkheden kiezen. Tenslotte controleert u de gehele bestelling en klikt u op de button ‘bestelling plaatsen’.