Holistische Bodyscan bij Broeders Gezondheidswinkel

Holistische Bodyscan bij Broeders Gezondheidswinkel

calendar_today Geplaatst op:

Meten is weten met dé APK voor je lichaam!

Broeders Gezondheidswinkel denkt met jou mee over al jouw gezondheidsvragen en helpt je bij het maken van gezonde keuzes op het gebied van gezondheid, voeding en verzorging. Vanaf 22 maart is het mogelijk om een holistische bodyscan uit te laten voeren. Met deze scan kun je een kijkje nemen in jouw lichaam.

Hoe werkt een meting met de bodyscan?

De meting is volledig pijnloos. Er worden twee elektroden op de polsen geplakt. Tijdens de 8 minuten durende meting worden meer dan 600 lichaamsfuncties getest. Direct na de meting zijn de meetresultaten zichtbaar. Via grafieken en 3D afbeeldingen wordt er concreet weergegeven waar het lichaam uit balans is. Samen wordt de uitslag geanalyseerd en besproken. Er wordt direct inzicht gegeven welk lichaamssysteem- of proces ondersteuning nodig heeft. Ook wordt er een persoonlijk gezondheidsadvies gegeven om de grip op de gezondheid terug te krijgen. Naar aanleiding van de analyse kun je kiezen voor een behandeling met elektrische pulsen. Dit kan helpen bij het oplossen van de blokkades die uit de meting naar boven gekomen zijn. Zeker als je met supplementen en leefstijladviezen aan de slag gaat, dan is het namelijk een maximale ondersteuning om het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam te laten werken. Het is een prettige en geheel veilige behandeling. De bodyscan wordt afgenomen in een afgesloten ruimte zodat uw privacy te allen tijde gerespecteerd wordt.

Wat kost een bodyscan?

Normaliter is de prijs van een bodyscan €85,- maar in de maanden maart, april en mei wordt deze aangeboden voor €50,-. Hieronder valt de bodyscan, de interpretatie en het persoonlijk advies. Een eventuele behandeling, welke normaliter €35,- kost, kan aansluitend geboekt worden voor €20,-. Bij het maken van een afspraak kun je aangeven of je alleen een meting wil of ook een aansluitende behandeling.

Afspraak maken?

De bodyscan wordt verzorgd door Yvonne Vermeulen van Basis-Vitaal en vindt uitsluitend op afspraak plaats. Wil je een afspraak maken, reserveer dan tijdig en bel naar Broeders Gezondheidswinkel 0162 – 453223 of mail naar info@broedersgezondheidswinkel.nl.

Stel een vraag

En wij beantwoorden die zo snel mogelijk!

insert_comment Geef je reactie

Reageren op dit bericht

Heeft u een vraag over dit artikel en of bijbehorende producten? Plaats deze dan hier en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hoe we met uw gegevens omgaan? Bekijk het in onze privacyverklaring

security

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing